DARKO LAZIĆ STRAHUJE ZA SVOJ ŽIVOT: Unajmio PRIVATNO OBEZBEĐENJE, prate ga u stopu!

Izbegava neprijatnosti!

Čim je krenuo ponovo aktivno da nastupa, Darko Lazić unajmio je privatno obezbeđenje koje mesečno plaća čak 3.000 evra, saznaje Kurir Stars. Naime, folker je zbog saobraćajne nesreće koju je doživeo u oktobru prošle godine zadobio teške povrede koje su ga zamalo koštale života, pa sada striktno da vodi računa o svemu što bi moglo da dovede do neželjenih posledica. Prema saznanjima, ne bi li ga slučajno neko nenamerno povredio u gužvi, obezbeđenje ga sprovodi na svirkama i konstantno prati.

– Darko ne sme da se šali sa životom. Dovoljno je da ga neko slučajno cimne u gužvi i njegovo zdravstveno stanje može ozbiljno da se dovede u pitanje. On još uvek šeta pomoću štaka i ne može sam da funkcioniše. Angažovao je jednu privatnu firmu za obezbeđenje, pa ga četiri-pet momaka uvek prati na koncertima. Jedni mu čuvaju leđa, dok drugi šetaju ispred njega – otkriva izvor.

Na ovaj potez Darko se odlučio nakon što je nedavno doživeo neprijatnost na jednom nastupu, kada ga je gost kluba slučajno gurnuo, pa je on umalo pao.

– Darko je tada odlučio da plati svoj mir. Neki su mislili da glumi zvezdu i ima svoju pratnju, ali istina leži u tome da dečko samo brine o sebi – završava izvor.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.