„OSUMNJIČILI SU ME…“ Nakon bombaškog napada na Bežanijskoj kosi, oglasila se Edita Aradinović!

„Moram da im vratim dug…“

Na prostorije producentske kuće FM Play Miloša Roganovića i Filipa Miletića, popularnih „aspirinaca“, na Bežanijskoj kosi je 29. septembra bačena bomba. Srećom, nije bilo povređenih, a za sada nije poznato ko je počinitelj ovog krivičnog dela.

Ovih dana, u pojedinih medijima, pojavila se informacija da će policija navodno pozvati Editu Aradinović na informativni razgovor. Tim povodom, oglasila se pevačica.

 

– Sve što se tiče toga, ja ću već porazgovarati sa policijom, ako me ikada budu pozvali na saslušanje. Za sada me niko nije pozvao – rekla je Edita za Pink.rs i dodala:

– Ja ću svoj iskaz dati policiji. Nije bilo fer što su me neki osumnjičili za nešto za šta me ni policija ne sumnjiči, ali neka ostane na tome. Želim da nastavim da radim ono od čega živim, a to je muzika… A i moram tim ljudima da vratim dug od kojeg ne bežim, niti ga poričem. Stvarno im želim sve najbolje… Kada sam to saznala, ja sam samo pitala da li ima nastradalih – hvala Bogu, bitno je da nema. Isto tako, velika je verovatnoća da to nije bilo namenjeno njima, ali ko sam ja da tu bilo šta pričam – rekla je pevačica.

– Mene ako policija bude zvala, što čisto sumnjam, ali ako i bude – ja ću njima reći istinski naš odnos i sve što treba da znaju, što uopšte nikada nije bilo rečeno u javnosti. Isto tako, kao što su oni rekli da su samo sa mnom bili u neprijateljskim odnosima, isto tako sam i ja samo sa njima… Ne bih znala šta dalje da dodam – zaključila je Edita Aradinović.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.