OPTUŽILE DINU DIZDAREVIĆA ZA GEJ AFERU

Zadrugarke mu smještaju priču

Sanja Grujić i Milana Mima Šaras pokrenule su novu priču o gej aferi u kojoj je, od strane njih, “glavni optuženi” bio fudbaler Dino Dizdarević.

Njih dvije su, naime, javno imenovale stilistu Nemanju Danilovića, koji im je uoči njihovog ulaska u “Zadrugu” rekao da je navodno bio sa četvoricom zadrugara čiji je ulazak planiran u Bijelu kuću. Sanja i Mima izdvojile su ime Dine Dizdarevića koji je, navodno, bio intiman sa pomenutim stilistom. Kako bi se ogradile od priče koju su same iznijele u javnost, Sanja i Mima su rekle da će o svemu govoriti Nemanja Danilović, koji je otkrio da su iznešene brojne neistine.

Jedino što imam da kažem je da za sve koje su naveli nije istina, osim jednog dečka i jedne djevojke, baš jedne od njih dvije koje su navodile to. Sa Dinom ništa nisam imao, niti poznajem momka – naveo je dizajner Nemanja Danilović kog su spomenuli zadrugari pa na kraju priznao istinu.

-Znam jedino Baneta Đokića i sa njim sam imao nešto intimno, takođe i sa Mimom. Svakako, previše laži je iznešeno-poručio je.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.