Nakon Severininog odbijanja Dodika uslijedio linč medija u Srbiji

Nakon što je Severina Vučković otkrila da je odbila angažman na UNI TV-u zbog povezanosti s Miloradom Dodikom, naslovnice srpskih tabloida preplavile su uvrede na njen račun.

Na naslovnicama srpskih tabloida nazvali je pogrdnim imenima, te zahtjevali da joj se zabrani ulazak u Srbiju.

Informer je optužio da je napala Srbe, zahtjevao da joj se zabrani ulazak u zemlju, a na naslovnici joj poručili da je “Đubre ustaško”.
Objektiv je plasirao njen izmišljeni citat: “Srbi, vi ste genocidni!”.

Podsjećamo, Severina je odlučila odustati od talk showa na novoj regionalnoj televiziji nakon što je saznala da je Dodikov sin Igor jedan od suvlasnika.

“Ne želim sudjelovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i koja ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid”, poručila je Severina za Index preko svog tima.

Nakon toga se o temi oglasio i sam Milorad Dodik.
Dodik je, gostujući na televiziji Pink, rekao da nema ništa ni s kakvom televizijom i da nikada ne bi dozvolio da ona uđe u bilo kakav angažman.

“Ona ima tako negativan odnos prema našem patrijarhu da ja, apsolutno, ne bih prešao preko toga, ali ja nisam na to uticao. To su uradili ljudi koji formiraju novu televiziju. To je ono, ako niste spomenuli Dodika, onda niste na naslovnoj strani, kao što to rade neki političari. Nemam namjeru da kažem bilo šta loše, ali da je mene netko pitao – ne bih je zvao”, rekao je Dodik.

“Čak i da imam takvu kompaniju i da je bio potpisan ugovor, ja bih ga raskinuo zbog njenog odnosa prema patrijarhu. Halo, gdje je to normalno, gdje je tu kultura, ljudski odnos?” dodao je.

“Pa mene sad, kad bi prislonili ovdje uz zid da me streljate i dali pet minuta da se sjetim neke njezine pjesme, ja se ne bih sjetio”, tvrdio je Dodik.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.