ONI SU ŽEDNI OSVETE Tri znaka Zodijaka poznata kao najveća zlopamtila!

Sve što je lepo kratko traje, a to često može biti slučaj i u ljubavi

ako mnogi prihvate raskid i nastave dalje, postoje tri horoskopska znaka koja će, ako su ostavljena, učiniti baš sve da se osvete, kako prenose beogradski mediji.

Blizanci

Stara kineska poslovica kaže: sedi na obalu reke i videćeš leš tvog neprijatelja kako prolazi. Upravo je to u glavi Blizanca nakon raskida, koji će iščekivati dan da svog bivšeg partnera, sada neprijatelja vidi kako parti. Kod Blizanca čak i kada niste krivi, krivi ste za sve pare.

Lav

Mrzi vas jer više niste poslušni i ne divite se njegovoj veličanstvenosti. Neće raditi ništa odmah jer osveta se služi hladna, ali će zato ostale svoje sluge unajmiti da vam zagorčaju život gde god se pojavite. Čitava vojska poslušnika će se organizovati protiv vas. Bilo na poslu, na ulici, ma u svim sferama života u kojima su Lavovi uticajni.

Škorpija

Iako bi po pravilima Zodijaka bivši partner Škorpije trebalo da umre na licu mesta, u realnosti to baš ne ide tako. Napraviće najpodliji i najmisteriozniji plan da bivši partner zažali što se rodio. A nijedna kazna nikada neće biti dovoljna, ako pitate Škorpije.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.