Ona je ćerka srpskog glumca, ostvarila je niz zapaženih uloga, ali je otac nije podržao jer je SUMNJAO U NJEN TALENAT

Prošla je trnovit put!

Srpska glumica Vladislava Vladica Milosavljević (64) tokom dugogodišnje karijere ostvarila je zapažene filmske i pozorišne uloge, ali o njenom privatnom životu se ne zna mnogo.

Vladislava je ćerka istaknutog srpskog glumca Dragoljuba Gule Milosavljevića, međutim otac joj nije bio podrška kada mu je saopštila da je i ona izabrala njegov životni put. Kao što je sama svojevremeno ispričala, dugo je sumnjao u njen talenat i trebalo mu je mnogo vremena da prihvati njen rad.

Taman kad je talentom i lepotom osvojila čitavu naciju, u jeku popularnosti, odlučila je da se privremeno povuče sa scene. Razloga je bilo nekoliko – rat, brak i majčinstvo.

Nakon pauze od nekoliko godina, vratila se na pozornicu i filmsko platno. Ipak, tri godine nije igrala u svom matičnom, Jugoslovenskom dramskom pozorištu, jer kako su joj saopštili „nije bilo uloga“, pa joj je smanjena plata.

Iako je na sceni više od tri decenije, Vladislava je pre nekoliko godina u intervjuu za „Politiku“ priznala da se i dalje trese od straha pre nego što izađe pred publiku.

– Uvek se, pri izlasku na scenu, tresem od straha da bih se, potom, osećala moćno. I to je ta sprega između onoga što nosim u sebi i onoga što se na meni vidi. To je pozitivna trema, valjda. Posle toga dajem publici sve najbolje od sebe. I to mi je uzbudljivo – rekla je čuvena glumica.

Vladislava je majka dvojice sinova, Mihajla i Gavrila.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.