„ON NIJE MOGAO DA ME UHVATI ZA D*PE ZBOG KAMERA“ Iva joj ispričala sve, pa KRUNIĆKA NAPOKON SHVATILA

Ovo nije očekivala.

Zadrugarka Jelena Krunić je prethodne noći napravila opšti haos u Beloj kući, pa je završila u zatvoru zbog nedoličnog ponašanja.

To se sve desilo zbog Filipa Reljića koji je pred svima rekao da ne želi da bude u vezi sa njom i da je raskid neminovan.

Jelenu je to duboko pogodilo, pa je histerisala i bacala sve pred sobom. Kasnije, kada se smirila, odlučila je da porazgovara sa Ivom Grgurić, koja joj je otkrila šta je čula.

Krunićka nije mogla da veruje da je njena veza sa Filipom bila samo još jedna iluzija, pa je otvorila dušu Ivi i ispričala joj koliko je on izbegavao prisnost sa njom.

– Kad sam bila u izolaciji, čula sam kad je rekao da ne zna kako da te ostavi. Pred svima sam rekla da je kriv što ide da priča drugarima, umesto tebi da kaže. Sa svima njima je pričao o tome – rekla je Iva.

– On je hteo da pričamo, ja sam mu rekla da nema potrebe. Da mene majka gleda koja je jedina kući, nema nikog, zna situaciju sa mojom braćom. Da ona gleda kako ja padam… Koliko, bre, on ima godina? On koji je prvi bio u fazonu da ne može da me uhvati za du*e zbog kamera. Nije hteo da se tušira sa mnom – rekla je Jelena.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.