Horoskop za mlad Mjesec u Vagi 28.09. – Velika iznenađenja i novi početci

Mnoge povoljne prilike se mogu pružiti za vrijeme ovog mladog Mjeseca koji je na 5. stupnju Vage. Venera ima lijep aspekt s Jupiterom iz Strijelca što donosi nagrade, zahvalnost i harmoniju. Sada je pravo vrijeme da ostavite prošlost za sobom i krenete nekim novim putem.

Mlad Mjesec događa se na 5. stupnju Vage pa neki novi početak koji pokreće ovaj mlad Mjesec može biti za pojedince kompliciran. Sve planete koje tranzitiraju kroz Vagu čine kvadrat tj. nepovoljan aspekt sa Saturnom i Plutonom iz Jarca pa tu nastaje borba i savladavanje prepreka koje mnoge osobe mogu savladati i pokrenuti neki novi početak.

Aspekti nam ukazuju na to da budemo fleksibilni i prilagodljivi da ne dođe do konflikta i unutrašnjeg nemira. Venera ima lijep aspekt s Jupiterom iz Strijelca, mnoge osobe se mogu potruditi da stvore harmoniju i da sve bude lijepo pa pojedinci mogu dobiti zahvalnost i nagradu za svoja dobra djela.

Mlad Mjesec u prirodnom polju partnerskih odnosa nam može donijeti nova poznanstva, nove ljubavi. Za vrijeme Mladog Mjeseca dobro je da nekom nešto poklonite, izbacite stare stvari iz kuće. Vrlo su povoljna vjenčanja, vjeridbe, krštenja, ulazak u novu vezu. Sada je pravo vrijeme da ostavite prošlost za sobom i krenete nekim novim putem, započnete novi posao, itd.

Mjesec u Vagi je jako osjetljiv posebno kada je ljubavni partner u pitanju i bliski suradnik pa će najviše energija biti usmjerena u tom pravcu.

Što mogu očekivati pojedinačni znakovi od mladog Mjeseca u Vagi?

OVAN

Kod vas se mlad Mjesec događa u vašem polju partnerstva gdje možete imati neke nove početke. Mnogi Ovnovi mogu imati problem s poslovnim partnerima posebno kada je novac u pitanju.

Pojedini se mogu razočarati kada je u pitanju osoba koja im se sviđa izvjesno vrijeme ili partner. Pojedini Ovnovi ulaze u strastvenu vezu koja može donijeti iznenađenja, kako lijepa tako i manje lijepa što još ovisi o vašem osobnom horoskopu.

BIK

Kod vas mlad Mjesec pokreće novu energiju kroz polje svakodnevnice, posla zdravlja pa bi mogli započeti novi posao. Pojedini Bikovi mogu imati problem s novcem koji se proteže još od prošlog mjeseca.

Mnogi Bikovi traže nešto što je sigurno za njihov zajednički život i osobe s kojima sebe vide u budućnosti jer ih ne interesiraju avanture. Povedite računa o prehrani i fizičkoj aktivnosti.

BLIZANCI

Kod vas se mlad Mjesec događa u vašem polju ljubavi, djece, poklona, sporta, planiranja. Već od polovine mjeseca vama je lijepo krenulo kada je posao u pitanju.

Sada već poznajete i osobu u koju ste zaljubljeni sada je vrijeme da to i pokrenete na ovaj mlad Mjesec. Nove ljubavi su svuda oko vas samo trebate odlučiti. Postoji mogućnost problema s kostima i zglobovima.

RAK

Kod vas se događaju nove promjene u vašoj kući, obitelji pa ako niste do sada imali hrabrosti da nešto odlučite na ovom polju sada sigurno donosite odluku i pravite rez. Vaša intuicija će vam pokazati da ne griješite.

Pojedini Rakovi bi mogli iz neobaveznog odnosa ući u ozbiljnu vezu. Može vam se dogoditi posebna emocija iza koje poslije možete izaći povrijeđeni, stoga obratite pažnju. Odmarajte više.

LAV

Kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem polju komunikacije, braće, sestara, susjeda pa čak možete biti kritizirani u pozitivnom smislu od kolega s posla ili suradnika. Pojedini komentari vas mogu pogoditi, ali nemojte se uvrijediti jer nisu zlonamjerni.

Pojedini Lavovi mogu imati iznenada potrebu da troše novac i kupuju, ali preporučuje se da ipak dobro razmislite. Emotivno ako niste zadovoljni, raščistite s prošlošću. Mogu se pojaviti neke tegobe kojima je korijen u prošlosti.

DJEVICA

Kod vas se mlad Mjesec događa u vašem polju financija i imetka pa tu možete očekivati iznenadne priljeve novca i neke povišice ili jednokratne bonuse, a moguće je da vam napokon uplate vaš honorar. Kako Venera, Merkur, Sunce, Mjesec tranzitiraju kroz Vagu, vi se možete zaljubiti neočekivano.

Mnogi idealiziraju osobu pa poslije kada se malo ohlade, shvate da nije to baš tako čak mogu biti i povrijeđeni. Pazite na prehranu, bavite se fizičkom aktivnošću i izbjegavajte stres.

VAGA

Kod vas se događa ovaj mlad Mjesec skupa s ostalim planetama što vam može donijeti težnju za harmonijom, ljubavi i svemu što je lijepo za oči i dušu. Mnoge Vage koje su slobodne sada sigurno mogu upoznati srodnu dušu.

Pojedine koje su imale problema sada mogu postići harmoniju na tom polju. Usamljene Vage mogu upoznati partnera za cijeli život. Kada je zdravlje u pitanju onda povedite računa o urinarnom traktu i bubrezima.

ŠKORPION

Kod vas se mlad Mjesec događa u vašem polju psihe, tajni, izolacije, duhovnosti pa mnogi Škorpioni baš na taj dan mogu pokrenuti nešto iz tog područja. Lako možete naći posao u trgovini, turizmu, ako ste liječnik u medicini, salonu ljepote, itd.

Emotivno ako ste imali neke nedoumice sada možete ući u otvorenu vezu dok će pojedini Škorpioni još ostati u tajnosti, što je njima ponekad i privlačno. Zdravstveni problemi mogu biti urogenitalni i bubrezi su osjetljivi. Treba izbjegavati cigarete i alkohol. Obavezno idite na sistematski pregled.

STRIJELAC

Kod vas se mlad Mjesec događa u vašem polju prijatelja, planova, želja, itd. Ovaj Mlad Mjesec jako pozitivno djeluje na vas pa bi mogli pokrenuti novi posao ili projekt. Mnogi Strijelci će imati uspjeha u medicini, menadžerstvu, trgovini.

Emotivno ako ste slobodni možete upoznati osobu koja vam se sviđa samo ako se društveno pokrenete. Pojedini Strijelci koji imaju partnera mogu raditi na tome da prodube vezu. Zdravstveno mogu se pojaviti kronični problemi. Izbjegavajte stres i više se odmarajte.

JARAC

Kod vas se mlad Mjesec događa u polju karijere, jednog roditelja. Ako nemate posao sada je pravo vrijeme da ga pokrenete. Ovaj mlad Mjesec će vam zasigurno donijeti dosta uspjeha i emotivnog zadovoljstva kada je karijera u pitanju.

Ako ste sami moguće je da ćete upoznati partnera, ali vaše razmišljanje i premišljanje može ga otjerati od vas. Radite na tome da produbite svoju ljubavnu vezu i budete sigurniji. Zdravstveno, mogući su problemi s kostima i koljenima, posjetite fizioterapeuta i otiđite na masažu.

VODENJAK

Kod vas se mlad Mjesec događa u vašem polju viših znanja, filozofije, dalekih putovanja, inozemstva, stranih jezika, učenja itd. Ovaj Mlad Mjesec vama može donijeti iznenadne troškove.

Više sreće imaju osobe koje su vezane za inozemstvo, putovanja, turizam, medicinu, humanitarni rad, osiguranja, itd. Emotivno iako niste skloni avanturama, sada se može dogoditi i tako nešto. Pokrenite se mentalno, plivajte, trčite, kako bi pokrenuli energiju.

RIBE

Kod vas se mlad Mjesec događa u vašem polju transformacije, seksa, novca. Ako ste nezaposleni ili ste već krenuli tražiti posao, sada je dosta povoljan period. Možete se zaposliti u poljima informiranja, strojeva, medicine.

Emotivno vi zračite vrlo lijepo i možete upoznati osobu suprotnog spola. Dosta flerta je naglašeno ovih dana. Pojedinci koji su u neizvjesnosti zbog neke osobe koja im se sviđa, sada mogu otkriti na čemu su. Pazite na imunitet i problem s tlakom.

Sretno s mladim Mjesecom u Vagi i novim tokovima u svemu!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.