„Odrekao se Lune i rođenog brata!“ Besni RAT između Anabele i Đoleta, IZNELA sav PRLJAV veš, pa prešla i na Andreja!

Nema mira u porodici!

Nakon što je Anabela Atijas na poligrafu pre izvesnog vremena izjavila da je za raspad grupe Funky G, odgovoran brat njenog bivšeg muža Gagija Đoganija, Đole Đogani, ova tema ponovo je postala aktuelna i zaintrigirala je javnost.

Pevačica je sada o tome progovorila opširnije.

– Zaista sam se trudila da ostanem u grupi. Za propast krivim Đoleta, zato što je Gagi slušao njega. Ja sam dobila ugovor po kojem je trebalo da radim za 100 evra po nastupu. U slučaju da napustim stan trebalo je da ga napustim sa decom – ispričala je Anabela.

Na ovu izjavu Đole je burno reagovao.

– Kao da sam ja kriv što su se Gagi i Anabela razveli, kao i zbog svega što se dogodilo. Ona je osoba kojoj je potrebna pomoć, treba da sa nekim popriča, da je neko usmeri. Ko je uopšte nekada imao ugovor? Ta priča o ugovoru i honoraru od 100 evra su čiste nebuloze – rekao je Đole.

Ipak, Anabelu nije pokolebala ova njegova izjava.

– Ne zanima me šta on ima da kaže, za mene govore dela, kao i za njega. Ja se nikada u životu nisam odrekla svog roda, dok on jeste. Za početak rođenog brata, pa Lune prošle godine. Međutim, ove godine je to bila druga priča za Lunu jer je pobedila, eto ko je on. Za rođenog sina nema šta lepo da kaže – zaključila je Anabela.

Iako sa porodicom Đogani nije u dobim odnosima, Anabela može da se pohvali dobrim odnosima sa bivšim suprugom Andrejom Atijasom.

– Ostavila sam prezime bivšeg muža jer od svoje 20. godine nisam Bukva, to je više od pola života. Volim svoje devojačko prezime, ali se odavno ne osećam kao Bukva. Kada sam razgovarala sa ćerkom i rekla joj da ja možda više neću biti Atijas, rekla je da se ne slaže i da će biti tužna zbog toga. Takođe je i Andrej rekao da ništa ne menjam i da njemu ne smeta – rekla je Anabela i dodala da se oni slažu bolje nego u braku, kao i da su sada dobili snagu da zbog Blankice budu još bolji roditelji.

– On kada dođe u Beograd prespava kod mene, iako ima kuću u Pančevu. O svemu smo razgovarali. Blankica je kako bistra, sve je jako dobro podnela – kaže Anabela.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.