OČEKUJE TE POVOLJAN PERIOD Ako ovo sanjaš, možeš da se raduješ: Stižu ti velike pare!

Setite se sna…

Ako maštate o dobitku na lutriji, slušajte znakove koji vam se javljaju u snovima. Ako ste u snu pozajmili ili dali novac – u dobrom ste finansijskom razdoblju.

Sam novac u snu nije uvijek loš znak. Ako ste sanjali da samo brojite novac, bićete uspešni u rešavanju nagomilanih problema, a možete očekivati i dobru zaradu. Hrpa novca može najaviti da vas čeka dobitak, a povoljno vam je i vreme za igre na sreću.

Ako ste nekome pozajmljivali ili davali novac, znajte da vas novac voli, a ako je neko vama davao novac, ljudi će vam zavideti. Dok je s jedne strane dobro brati pečurke celu noć, naročito vrganje, što je sreća i u stvarnosti, a u snu nosi i dodatne novčane bodove, neke druge pojave koje ne želimo susresti u stvarnosti dobro je sanjati.

Na primer, izmet ili đubrivo – narodno verovanje poručuje da videti, namirisati ili ugaziti u izmet najavljuje značajno poboljšanje finasijskih uslova. Sanjate li akvarijum, očekujte svađu s partnerom, ali i dobit. Prazan akvarijum znači da vas muče brige zbog novca, ali one nisu opravdane i ubrzo ćete uvideti da niste bili u pravu i da se novčana situacija menja nabolje.

Kad je reč o autoputu u snovima, on je najčešći simbol igara na sreću. Što se brže vozite autoputem u snu, to je veća verovatnoća da ćete dobiti. Sanjati da berete neko voće znači da ćete biti veseli i zdravi, a gledate li druge kako beru, očekuju vas bogatstvo i uspeh. Bela boja nagoveštaj je iznenadne sreće, kao i san o gajenju cveća.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.