JOŠ NIJE RASKINUO SA ERMINOM, A UHVAĆEN U KUPATILU SA NJOM? Pašovićeva u ŠOKU! KUKA – Gavrić je ZAKLOPIO!

Opa!

Ermina Pašović i Mirko Gavrić osamili su se danas u dvorištu velelepnog imanja u „Šimanovcima“, a ona je iskoristila priliku da se pošteno iskuka na Baneta Čolaka, sa kojim je u zategnutim odnosima.

Svog doskorašnjeg momka Baneta ona je uhvatila u kupatilu sa Ivanom Krunić, sa kojom je on imao aferu dok Ermina nije ušla u „Zadrugu“.

– On nije smeo da joj priđe, mi smo se uvek sklanjali od nje. A sada mu ona daje šampon i masku za lice jer mu se suši koža od nervoze i stresa. Ja gledam i ne mogu da verujem! Pre pet dana nije hteo ni da sedi pored nje, a meni se konstantno prebacuje što je Gagi sedeo na metar od mene kada sam pušila sa Marijom Kulić – jadala se Ermina Gavriću.

– Ti za početak moraš da počneš jedno, Ermina, a to je da pričaš istinu! Tvoja priča puna je kontradiktornosti, moraš da poslušaš Lepog Miću i da konačno kreneš da pričaš istinu – poklopio je Mirko, nakon čega je ona pokušala da spletkari oko njegovog odnosa sa Gagijem Đoganijem.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.