Novogodišnje čestitke za 2020 godinu (slike i tekst)

Nova godina nam ide u susret, a vi ste sigurno u potrazi za lepom novogodišnjom čestitkom kojom ćete obradovati svoju porodicu, prijatelje, rođake, odnosno, svoje najdraže. Svaki nov početak zaslužuje da bude lep i poseban, a mi vam ovim putem predlažemo neke od poruka kojom ćete poželeti srećnu Novu godinu svojim dragim ljudima. Pred vama su novogodišnje čestitke za 2020. godinu i to novogodišnje tekst čestitke i novogodišnje čestitke u slici, pa izaberite šta vam je srcu draže.

Novogodišnje tekst čestitke za 2020. godinu
Sve ono što je bilo bolno i loše, neka ostane u godini staroj. Puno ljubavi, smeha i sreće želim ti u godini novoj. Za blistavi i uspešni početak, srećna Nova 2020. godina!

Želim da ti Nova godina donese puno uspeha, ljubavi i love, da uživaš u svim trenucima i da ostvariš svoje snove. Da smeha bude svaki dan i da uvek budeš radostan. Srećna Nova 20209. godina!

Neka ti ova godina bude mnogo lepša od prethodne, neka uz drage ljude zaboraviš na sve probleme. Kreni u nove pobede i očekuj najbolje jer onom ko veruje, sve se ostvaruje. Srećna Nova 2020. godina!

Noćas sve najlepše poželeću za tebe, ostvarenje snova, ali baš svih i zato ti puno smeha i ljubavi, šaljem kroz ovaj maleni stih. Srećna Nova godina!

Želim ti posao iz snova, dobra kola, da uživaš u svakom trenutku, da uz pesmu i drage ljude zaboraviš na svaku muku. Da lepo provedeš ovo veče, da voliš i da te vole, da ostvariš sve želje i snove. Srećna Nova 2020. godina!

Kako prolaze godine, želim ti da budeš što uspešnija i da ti svaka donese nešto posebno na tom putu do uspeha. Ne odustaj od svojih snova, srećna ti Nova, drugarice moja!

Večeras je savršeno veče za neke nove početke. Za godinu punu avantura, dobrog raspoloženja i svakodnevnog uživanja u sitnicama. Ljubi te i voli tvoja drugarica. Srećna Nova 2020. godina!

Novogodišnje čarolije neka potraju što duže, ispunjenje želja svih ovi dani neka ti pruže. Ružne stvari izbriši, okreni drugi list i novu priču ispiši. Neka ti svaki dan ove godine bude sjajan i čaroban. Srećna Nova godina!

Sve što večeras zamisliš, želim ti da ostvariš. A koliko zvezda na nebu sja, toliko ti šaljem poljubaca šaljem ja. Cmok, Cmok… Srećna Nova 2020. godina!

Nova godina je na pragu, jedan razlog više da zamislim najlepše želje kad pomislim na osobu dragu. Želim da optimizom i srećom zračiš, želim ti sve najbolje jer mi puno značiš. Srećna Nova 2020. godina!

U ovoj godini završi sve ono što u prošloj nisi, želim ti napredak na svakom polju i mi važan ti si. Da za sve izazove imaš volje, da ti u ovoj godini sve krene na bolje i da uvek nasmejan i blag, zaslužuješ sve najbolje jer si zaista drag. Srećna Nova godina!

Pevaj, raduj se, trči, skači, smej se, voli, luduj, putuj, uživaj u malim stvarima i ne zaboravi da i ti nekoga učiniš srećnim u ovoj godini. Potrudi se da provedeš svaki dan na najbolji način i da svaki od njih pamtiš po nečemu lepom. Srećna Nova 2020. godina!

Ove godine poželeću ti da uradiš nešto ludo i nesvakidašnje za sebe. Nešto što ćeš pamtiti i prepričavati drugima. Srećna Nova godina!

Kada ponoć otkuca noćas,
seti se da neko misli na tebe
baš u taj čas.
Uvek uz tebe,
iako kilometrima daleko,
voli te i ljubi tvoj, neko.
Srećna Nova 2020. godina!

Puno ljubavi stalo je u ovaj stih,
puno sreće i zdravlja od nas svih.
Voli te tvoja porodica.
Srećna Nova 20209. godina!

Novogodišnje čestitke za 2020. godinu u slici
Ti zaslužuješ najveću sreću, i sve što od srca želiš, a ako se moje želje važe uvek ćeš da se veseliš. Srećna Nova godina!

Pahulje bele hrle kroz tihu noć snežnu, putuju do tvoga doma i nose poruku nežnu. Nošene vetrom lakim sleteće na lice tvoje, tu će ti šaptati redom najlepše želje moje! Srećna Nova 2019. godina!

Šaljem ti srećnog Sneška, jer želim da ti se sreća smeška! Srećna Nova godina!

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.