Dan zaljubljenih sms poruke

UZ ČASU DOBROG VINA, UZ SVETOG TRIFUNA I VALENTINA ŽELIM TI VIŠE LJUBAVI NEGO ŠTO IKO IMA!

Iz “Zavoda za Zaljubljenje” Vas obaveštavaju, da u ovom trenutku, nekome neizmerno nedostajete.
Zato Vas molimo da uzvratite poruku na ovaj broj.
Hvala

Pogledaj na sat i sve ce ti biti jasno, niko nikome ne šalje poruke ovako kasno. To rade samo oni kojima je stalo, a zašto ja to radim razmisli bar malo…

Jedan poljubac za dobro jutro ja ti sada šaljem, ti ga na usne stavi jer ti ga od srca dajem, toplinu njegovu oseti jer ima zadatak da te na moju ljubav podseti.

Čitaj sada ovo polako, niko kao ja te ne voli ovoliko jako, i da te još više želim to ti sada pišem, ja bez tebe više ne mogu da dišem!!

Znam tvoje ime, znam tvoje prezime, znam gde živiš, znam miris tvoje kose, samo ne znam ukus tvojih usana. Daj, pomozi nije fer da padnem na jednom pitanju….

Šta da ti šapnem, šta da ti pišem kad te volim koliko dišem! Kredit trosim, ruke morim: kratko i jasno – ja te volim!!!

Dani prolaze i vreme se gubi, ne daj me ljubavi žele me drugi, ne daj me ljubavi, čuvaj me za sebe, kunem ti se ljubavi ja volim samo tebe.

Ti si moja ljubav, java i san, hoću da te volim najlepše što znam, hocu da gledam tvoje oči i vidim osmeh tvoj, voleću te ljubavi ceo život svoj!!!

Jedino ti znaš šta mi treba, tvoj topli osmeh i ljubavi do neba. Jedino ti možeš to da mi daš, zato te i volim, samo da znaš.

Važno je, možda, i to da znamo: čovek je željan tek ako želi i ako sebe celog damo, tek onda možemo biti celi. Saznaćemo tek ako kažemo reči iskrene, istovetne i samo onda kad mi tražimo moći će neko i nas da sretne.

Često je teško pronaći reči, jer je onih pravih malo, zar su one potrebne da shvatiš da mi je do tebe stalo 🙂

Od tvog dodira sunce se skriva, od tvog osmeha vatra se gasi, od tvog pogleda rana se pretvara u najlepsi san i šta još da ti pričam kad mi nedostaješ svaki dan…

Kad se sretnu oči naše, spustiću pogled dole, neka ti bude jasno da te moje oči vole, teram te od sebe, sa sobom se borim, želim da te mrzim a prokleto te volim…

Ti na jednom, a ja na drugom kraju, kao andjeli u nebeskom raju. Andjeli se sastaju sa Bogom, a nadam se da ću se i ja sastati sa tobom…

Gdje si moje medeno, bez tebe mi je je ledeno, čuvam poljubac za tebe, hoću te kraj sebe. Imam te nesto pitati kratko, zašto me zaboravljas moje slatko.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.