NIKOLINA PIŠEK OTKRILA ŠOKANTNU ISTINU!

Milena Radulović, hrabra 26-godišnja djevojka optužila je čuvenog učitelja glume i vlasnika škole za glumu u Beogradu, 68-godišnjeg Miroslava Miku Aleksića, da ju je si*ovao kad je imala 17 godina.
Njen potez ohrabrio je mnoge djevojke i žene da progovore o nasilju i zlostavljanju koje su i same proživjele, ali nisu imale hrabrosti da o tome javno pričaju.
Sad se na to odvažila bivša voditeljka Nikolina Ristović, bivša Pišek, koja je u opširnoj objavi na Instagramu otkrila šta je proživela sa se*sualnim predatorom.

– Ovaj trenutak u ukupnoj istoriji se*sualnog zlostavljanja žena jeste presudan. Sad ili nikad. Ili će iznjedriti vrijeme u kojem se nijedna djevojčica, djevojka ili žena neće osjećati krivom sto je isprovocirala vulgarni gest ili komentar muškarca kojem je samim rođenjem data privilegovana pozicija – ili će revolucija naprosto sa povlačenjem cunami vala otplaviti neku žrtvenu jarad, a ostrašćena javnost blagonaklono će šutjeti nakon javnog čerečenja prokazanih predatora. I sve će utihnuti. Spokojno ćemo spavati u prividu novog, ravnopravnijeg društvenog poretka. Nadam se boljem. Nadam se da će ovaj pokret svemu onome što su prolazile nebrojene žrtve dati viši smisao. Svrhu. Utjehu da to neće proživljavati naša djeca – započela je objavu Nikolina i dodala da nije smela ni da se usudi da prijavi svog zlostavljača policiji:

– Znam što znači biti meta zlostavljača i što čini parališući strah. Nisam niti pomišljala na traženje pomoći, ili, meni još strašnije, na prokazivanje nasilnika. Pod teretom ucjene, misleći da se prijetnja neće obistiniti, odabrala sam povlačenje. Druga opcija naprosto nije bila opcija. I dobila ubrzo povratnu informaciju – napisala je Nikolina i dodala da je ta informacija bila:

“Skinuti ste sa projekta”, usputna rečenica upućena u prolazu, bez ikakvog dodatnog objašnjenja”, napisala je.

Nikolina je nagovijestila da su se takve stvari dešavale i kasnije, ali neće da govori imena jer neki nisu među živima:

– Nije mi niti bilo potrebno. Znala sam. Dalje je sve išlo glatko silaznim putem, sve dok nisam promijenila radnu sredinu. I bilo je toga još. I prije i poslije. Imena neću reći, neki nisu više niti živi. A parcijalno ne bi niti imalo smisla. Svoje rane sam zaliječila, bijes i nemoć prestala osjećati. Samo nemojmo da kroz to prolaze naša djeca. Molim vas – poručila je.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. MAJ 2021

Pročitaj →

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. MAJ 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MAJ 2021

Pročitaj →

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 14 – 21. maj 2021

Pročitaj →

NEDELJNI HOROSKOP: 14 – 21. maj 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MAJ 2021

Pročitaj →

Patlidžani punjeni povrćem

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. MAJ 2021

Pročitaj →

UKUSNI BRUSKETI S JAGODAMA

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. MAJ 2021

Pročitaj →

PILETINA I POVRĆE IZ RERNE

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.