Nikolija

Nikolija je rođena 19. oktobra 1989. u Zagrebu. Njena majka je poznata folk pevačica Vesna Zmijanac, a njen otac je Vlada Jovanović, bivši šef marketinga PGP RTS-a. Zbog studija se preseljava u Atinu, gde sa 23 godine i završava Američki univerzitet za međunarodni biznis.

2011. snima svoju prvu pesmu pod imenom Nicole, duet s DJ Kasom Crazy 2 night (Crazy tonight). Jula 2013. godine snima svoju drugu pesmu, duet sa Anom Nikolić Milion dolara. Pesma je već prvog dana na YouTube-u imala 85 000 pregleda, ali je kasnije bila zabranjena za maloletnike. Zatim je usledio duet Ćao zdravo sa Tečom, a kasnije i četvrti singl Nikolija. 31. avgusta 2014. je izašala je pesma, u saradnji sa Elitnim odredima i Dj Mlađom Alkohola litar. 3. oktobra Nikolija Jovanović objavila je premijerno novi singl “Kako posle mene”, za koji je predstavila i provokativan video spot, a 2015. Opasna igra. 18. jula 2016. je predstavila novu pesmu i video spot pod nazivom “Niko kao mi”. Dana 14. oktobra 2016. predstavila je tri nove pesme i spota, pod nazivom “101 propušten poziv”,Pucaj zbog nas” i “Plavo more”.

U braku je sa pevačem i bivšim članom grupe Elitni odredi, Reljom Popovićem sa kojim ima i ćerku Reu.

Učestvovala je u Survajvor Srbija VIP: Filipini i u prvoj sezoni srpske verzije Plesa sa zvezdama.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.