DA LI TREBA DA PADNE KRV OVDE?! Neviđeni HAOS među zadrugarima, ustali, PODIVLJALI, brane NJU!

Trn u oku?!

Marko Đedović je na današnjem porodičnom sastanku zamerio Vladimiru Tomoviću na njegovom govoru sa početka sastanka, kada se pokajao zbog sukoba sa Gagijem Đoganijem posle reči Lune Đogani. Novinar je istakao da je Tomović mogao da se pokaje i pre toga, da je to tako mislio.

– Ne znam odakle si ti toliko empatičan, kako može Luna Đogani da ti poremeti to?! Mogao si da kažeš to zbog sebe. Neka Luna dođe u studio kod Dušice, pa da komentariše – zamerio je Đedović Tomoviću.

– Ti imaš pravo da tražiš krv, suze i znoj i da u tome uživaš. Ja mogu da kažem da sam se istinski loše osećao. Nebitna je Luna Đogani. Bilo ko da se nađe kao dete osobe koju sam šikanirao… O njom imam isto mišljenje, koje je nimalo pozitivno. Kao i o Gagiju Đoganiju. Ja sam čovek od krvi i mesa. Meni je sinoć čoveka bilo žao. Pitao sam te sto puta da li ima nešto lepog na ovom svetu, ti se samo sladiš kada je loše – uzvratio je Crnogorac.

– Hvala što si uzvratio time. Da li ja ratujem ili ti? Što radiš to čime se ja sladim? Ti si pre sedam dana mogao razmišliš glavom šta bi Luna, Nina rekle… – nadovezao se novinar.

– Ne očekujte da ga šikaniram, jer on nije dostojan protivnik. Ja pravim montruma od sebe, ali ne želim da svi prave monstruma od mene – rekao je Vladimir.

– Mislim da je ovo prvi put da Đedović ide protiv Tomovića. Vlado, razumem te. Pozdravljam to što si osetio šta je rekla Luna – krenuo je Gagi Đogani.

– Dobila stan, pare, da li treba da je žalim ovde? – besneo je Lepi Mića.

– Da li treba da padne krv ovde? Luna ima pravo da komentariše, ja sam njen otac – uzvratio je denser, a onda su se umešali i drugi zadrugari i nastala je žestoka svađa između Đedovića i Đoganija u koju se umešao i Lepi Mića.

– Nema sažaljenja, ne pravite žrtve, što ga sažaljevaš? – vikao je Mića na Tomovića.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.