Nije mogla utišati djecu tokom poslovnih razgovora pa dobila otkaz

Dris Volas, mama blogerka i zaposlena žena, počela je raditi od kuće sredinom marta zbog epidemije korona virusa. Uz dvoje djece to nije uvijek bilo jednostavno.

Brinula je o četvorogodišnjoj kćerki Dani i jednogodišnjem sinu Dilanu te pokušavala pomoći šefu oko postojećih klijenata.

Zbog prirode posla, puno je vremena provodila na telefonu, ali djecu nije uvijek mogla utišati. Na kraju je to dovelo do otkaza.

„Taj period je bio jako stresan. Očekivanja su bila nerealna – hrpa e-mailova, telefonski pozivi…Osjećala sam pritisak, a djeca su tražila pažnju. Stalno su čekali da nešto dovršim i posvetim im se. Srce mi se slomilo“, pojasnila je.

Njeni klijenti nisu željeli čuti buku djece pa su se požalili šefu da je to neprofesionalno.

„Počela sam smirivati situaciju, mijenjala djeci navike, djeca su bila gladna i nestrpljiva, a meni su se postavljali rokovi“, prisjetila se.

Situacija je eskalirala u maju kad joj je šef rekao da zaključa djecu u sobu i pronađe rješenje problema. Ali, na kraju je dobila otkaz.

„Osjećam se izdanom jer sam pokušavala uskladiti majčinstvo i posao, a u tome nisam uspjela“, zaključila je u objavi koju je podijelila s više od 60.000 pratilaca koji su joj dali podršku i podijelili slična vlastita iskustva kako bi je utješili.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.