NIJE HTEO DA OPTEREĆUJE LUNU?! Ispred Gagijevog stana prizor koji slama srca?! OVO niko nije znao?!

Au!

O finansijskom stanju Gagija Đoganija se dosta spekulisalo u domaćim medijima, a nekadašnji denser je i sam potvrdio sve priče priznavši da ulazi u rijaliti da bi obezbedio budućnost svoje ćerke.

Gagi Đogani je trenutno učesnik treće sezone rijalitija Zadruga. Međutim, postoji nešto što javnosti nije poznato.

Naime, na vratima Gagijevog stana se trenutno nalazi mnoštvo koverata sa neplaćenim računima, da je to naprosto prizor koji slama srce.

O komunalijama Đoganija, kako prenosi Svet, niko ne vodi računa, pa će, ako ostane do kraja u rijalitiju, morati znatnu svotu od honorara da izdvoji za to.

– Dok on izađe, iseći će mu struju. I ranije je imao dugovanja, a sada nema ko da mu ih plaća. Nije želeo Luni još i to da stavi na teret, pa joj ništa nije ni tražio, ali ona sada dosta zarađuje od nastupa, ne bi trebalo da joj je baš toliki problem da pomogne ocu, da ga ne izbace na ulicu – ispričao je izvor za spomenuti nedeljnik.

– Čovek živi skromno i bitno mu je samo da ima gde da spava. Niko nije želeo da živi iznad tog magacina. Bučno je i prljavo, ali njemu to ne smeta. Gagi je u rijaliti ušao samo da bi zaradio malo pare i stao na noge, jer je večito u nekim dugovima – zaključio je izvor.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.