NEOČEKIVAN POTEZ: Dalila Dejanu zabila NOŽ U LEĐA zbog NJEGA?! OVO Dragojević ne može da mu OPROSTI!

Ovo od nje niko nije očekivao.

Zadrugari večeras moraju da izaberu koga će da nominuju između potrčaka Stefana Karića i Jelene Pešić. Dalila i Dejan Dragojević su ustali da nominuju nekog od potrčaka.

Dejan i dalje ne može da pređe preko ružnih reči koje mu je Karić izrekao, dok je Dalila u Stefanu videla pokajanje za sukob koji je potresao Belu kuću, pa je na iznenađenje svih nominovala Jelenu Pešić.

– Ne dozvoljavam da pravite od njega nešto što nije. To je što se tiče Stefana. Jelena i Stefan žele da priđu jedno drugom. Kao magneti su. Što se tiče našeg konflikta, ti si nula od čoveka zbog onoga što je rekao. Šaljem Stefana – govorio je Dejan, a onda je Dalila ustala da nominuje Stefana.

– Ja sam kroz rijaliti imala dosta sukoba. Kod njega sam primetila pokajanje – počela je da priča Dalila.

– Moram da te demantujem, nije se pokajao, pričao je nešto loše, čula je Milica kako je pričao nešto – rekao je Dragojević, a onda je Dalila nastavila da priča:

– Videla sam da se kaje. Dosta sam po rijalitijima i još nisam videla da se neko tako pokaje za neke stvari. Dejanu je psovao to što je psovao. On se prema meni kada mi je prišao poneo kao čovek. Vrlina je kod ljudi kada shvate da su pokazali da se kaju i da im je žao za neke ljude. Stefana ostavljam, šaljem Jelenu – rekla je Dalila i iznenadila sve.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.