Nekim horoskopskim znakovima preljub nimalo nije stran

Što potiče pojedini znak na preljub i u kojim je okolnostima prijevara najizglednija, a kako se tko nosi s pohotom prema nekome tko mu nije stalan partner – pitanja su na koje odgovore može dati i astrologija.

Vatreni znakovi

Ovnovi su po prirodi lovci pa se ne mogu oduprijeti porivu da pokušaju zavesti onoga tko im zaokupi pažnju. Nagli su i teško se kontroliraju i ako dođu u priliku prevariti partnera, vjerojatno će to i učiniti.

Lavovi obožavaju biti u centru pažnje. Potrebno im je divljenje i obožavanje, a ukoliko to ne dobivaju u vezi, potražit će pažnju u tuđem naručju. Skloni su prevariti partnera i iz osvete.

Strijelci ne podnose dosadu pa će se upustiti u nevjeru ako je njihova veza zapala u rutinu. Znaju prevariti partnera i ako su od njega dugo razdvojeni ili ako nemaju pametnijeg posla.

Zemljani znakovi

Bikovi su po prirodi vjerni i odani. Iako su senzualni i pohotni, svjesni su koliko mogu izgubiti zbog nevjere pa su spremni zatomiti svoje tjelesne prohtjeve kako bi očuvali vezu.

Djevicama je obostrana vjernost iznimno bitna stavka. Suzdržane su i posjeduju veliku sposobnost samokontrole pa su voljne potisnuti naklonost koju osjećaju prema nekome tko nije njihov partner.

Jarci su pouzdani i odgovorni ljudi koji drže do doma i obitelji. Umiju se oduprijeti pohoti i ostati vjerni partneru. Ako se ipak upuste u nevjeru, bit će vrlo oprezni i pobrinuti se da njihov parter to nikad ne dozna.

Zračni znakovi

Vrckavi Blizanci nisu oličenje vjernosti. Vrlo su radoznali i koriste se flertom da doznaju što više, pa i kakav je netko u krevetu. Njima su zavođenje i seks samo igra pa ne pomišljaju na to da svojim djelima nekoga mogu povrijediti.

Vage ne mogu živjeti bez ljubavi i pažnje. Razigrane su i uživaju u koketiranju s privlačnim pripadnicima suprotnog spola. Ako su zaljubljene u partnera, nikad neće prijeći granicu flerta, ali ako nisu, prevarit će ga bez oklijevanja

Vodenjaci su u stalnoj potrazi za uzbuđenjima i novim iskustvima. Vrlo su hiroviti pa je nemoguće predvidjeti u kakvim bi okolnostima mogli pokleknuti i počiniti nevjeru. Razlozi variraju od prilike do prilike – jednom zanimljiv razgovor, drugi put sirova strast.

Vodeni znakovi

Rakovi teže za mirom i sigurnošću pa nisu skloni varanju. Kad su u vezi, partner im je na prvom mjestu, a čak i ako u odnosu postoje neki problemi, spremni su mnogo toga otrpjeti kako bi ga očuvali.

Škorpionovim postupcima upravljaju strasti pa im nevjera nije stran pojam. Često se u nju upuštaju ako su u vezi u kojoj je nestalo vatre ili ako slute da su i sami žrtve preljuba. Partner koji je potpuno iskren i odan ne treba strahovati da će biti prevaren.

Ribama ljubav predstavlja središte svijeta. Kad nađu srodnu dušu, spremne su na brojne žrtve i borbu kako bi njihova veza opstala. Ipak, ako se osjete zanemarenima i zapostavljenima, mogle bi se upustiti u izvanbračnu vezu, prenosi N1.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.