DUG RAZGOVOR: Izbačena je iz „Zadruge 3“, a evo ŠTA joj se desilo kad je stigla kući

I kritike i pohvale…

Lei Šekarić, koja je sinoć napustila „Zadrugu“, nije bilo pravo kada je videla kako je javnost reagovala na njeno intimiziranje s Radetom Lazićem. Takođe, nije verovala da će je majka, proslavljena sportiskinja Jasna Šekarić, sačekati u studiju budući da je trebalo da bude u Kini – ipak, majka ju je dočekala uz suze, zagrljaj i buket ruža, a kada su došle kući usledio je dug razgovor o svemu što se izdešavalo.

– Meni je sve to jako teško palo u trenutku kada sam izašla, nemam ništa loše o njemu da kažem. Ne mogu da kažem da je to bila greška, ja se stvarno ni za šta u životu ne kajem, a opet na televiziji smo. Stvarno sam osoba koja je uvek pričala sve najgore o kombinacijama i da sam znala da mi ne bismo bili zajedno posle toga, sigurno se ne bi desilo. To je iza mene – dotakla se Lea svoje vrele akcije s Lazićem, a potom nastavila:

– Mamu su osuđivali, videla sam po komentarima. Rekla sam joj da pokuša to da ne čita, mada ona je i sama tokom svoje uspešne karijere shvatila da će uvek biti raznih priča. Nas dve smo dugo pričale kada smo stigle u stan, bilo je tu kritika i pohvala, ali ostaće sve između naša četiri zida – zaključila je bivša zadrugarka.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.