Ne volim da budem gola pred njim

Ne volite da budete u potpunosti goli pred partnerom? Insistirate na vođenju ljubavi u mraku, i čim završite bacate na sebe najbliži ogrtač? Nije uvek jednostavno osećati se dobro u svom telu, ali ipak i vi uz malo truda možete da savladate ovu „veštinu“.

Postoje dobre šanse da vaš partner nije ni upola kritičan koliko ste vi. Muškarci ne gledaju u ženu i ne misle: „Grudi bi mogle da joj budu veće, stomak ima nekoliko ekstra santimetara; vidi samo te ogromne kukove!“ Verovatnije će on razmišljati na sledeći način: „Gola žena; topla meka koža; seksi obline!“ I pored svega toga, u društvu opsednutom super-tankim modelima i savršeno oblikovanim grudima i kukovima – teško nam je da budemo srećne onim što imamo.

Vaš prvi korak ka sticanju ove vrste samopouzdanja jeste potpuno skidanje. Kada ste sami kod kuće, zbacite sa sebe svu odeću i stojite pred ogledalom. Naučite da volite svoje telo. Hodajte stanom goli. I ma koliko čudno zvučalo – perite goli sudove, usisavajte, brišite prašinu… Tako ćete postepeno učiti da budete opušteni i kada ste nagi. I da – ne zaboravite da zaključate vrata. 🙂

Vodite ljubav pri plamenu sveće; pucketava svetlost je mnogo romantičnija od fluorescentne. Posle seksa, stavite preko sebe pokrivač ako osećate da ste se previše „otkrili“. Ako on počne da uklanja vaš „bezbedonosni oklop“, recite mu da se tako osećate seksipilnije. Dok god ne steknete dovoljno samopouzdanja, potrudite se da vam bude udobno. Ljubav prema svom telu i vera u njegovu lepotu su jedni od ključnih sastojaka zavodljivosti. Muškarci su razoružani pred ženama koje slobodno pokazuju sebe – bez obzira na oblik i veličinu.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.