NAJPOTRESNIJA NADEŽDINA IZJAVA: Glavu na panj dajem, ja porodicu NEĆU imati

Očajna je.

Nadežda Biljić gostovala je sinoć u emisiji „Zadruga – Narod pita“ nakon što je ujutru na Instagramu objavila da ju je pretukao dečko, Toma Panić. Ona je govorila o tome kako se oseća nakon incidenta, otkrivala detalje, ali je govorila i o svojoj budućnosti. Jedan od najpotresnijih momenata svakako je bio onaj u kojem je Nadežda ustvrdila da je uverena da nikada neće imati porodicu.

– Istina je da imam problema sa samopoštovanjem i samopouzdanjem. Mislim da je vreme da naučim da kažem „ne“. Sigurno neću lako praštati. Nadam se da neću doći u situaciju kao pre nekoliko godina da se zatvorim i budem potpuno izolovana od sveta… Glavu na panj dajem da ja porodicu neću imati – pričala je Nadežda.

Slavica, Nadeždina majka je istakla da je Biljićeva previše popustljiva i da joj se zapravo negativne stvari i dešavaju zbog toga.

– Ona ima dosta kvaliteta, ali mora da radi na sebi. Bolje je da bude sama nego da ima lažne prijatelje. Ona olako prelazi preko stvari preko kojih ne bi trebala da pređe – dodala je Slavica.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.