NADEŽDA, GDE TI JE GRANICA? Kad se ON uključio u program, Biljićki odmah krenule SUZE!

Potresno.

Nadežda Biljić je ove večeri pred milionskim auditorijumom smogla snage i priznala sve detalje zverskog napada Tome Panića na nju.

Nakon Baneta Čolaka uživo u program uključio se i Lepi Mića koji je osudio Tomin postupak i pokušao da da Nadeždi koristan savet, a kada je Pinkova zvezda čula pevačev glas njoj su odmah potekle oči.

– To je jedan dripac koji nema nimalo morala i sram ga bilo zbog onoga što je uradio. Osuđujem sve što je Toma uradio, najžešća osuda, ali Nadežda, sestro, šta će tebi takav idiot? Sto puta sam ti pričao. On te j*be samo kad se napije. Ne mogu da shvatim gde ti je granica između emocija i dostojanstva. Nikoga nisi slušala, tvoja dobrota košta samo tebe – pričao je Mića.

– On je tebe najstrašnije ponižavao. Sinoć kada si pričala o njemu, ja sam bio u šoku. Ti, sine treba da imaš porodicu i da se baviš muzikom. Zar neko treba da ti priča ko je Toma Panić. Kad te jednom neko ponizi poniziće te još 100 puta – nastavljao je Mića.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.