NAJNEVALJALIJI HOROSKOP IKADA: Otkrivamo vaše OMILJENE SEKSUALNE POZE!

Astrolozi otkrivaju ko je kakav u krevetu i u kojoj pozi najbolje pokazujete svoju seksualnost.

OVAN

Nezavisni ste i hrabri, a to znači da ste skloni i “riskantnim” pozama od kojih drugi beže. Najbolje bi bilo da muškarac sedne u stolicu za ljuljanje a da ga žena zajaši i da se, kad partner prodre u nju, izvije unatrag a noge podigne skroz oko njegove glave.

BIK

Bikovi su veoma direktni svuda, pa i u krevetu. Za njih je najsavršenija klasična misionarska poza. To ne znači da muškarac treba da obavi sav posao, naravno. Žena u ovoj pozi i te kako može da učestvuje u zadovoljavanju partnera tako što će ga stiskati nogama, igrati se njegovim bradavicama ili zadnjicom.

BLIZANCI

Maštoviti ste i puni energije, a to znači da je vaš izbor poza šarenolik. Ipak, preporučuje se da žena leži na stomaku na krevetu, ali tako da su joj kukovi na postelji, a noge van kreveta. Muškarac je iza nje, podiže joj i širi noge, a ona se izdiže na laktove. Ovo je em dobra vežbam em odlična poza za duboku penetraciju.

RAK

Rođeni u ovom znaku prilično su nepredvidivi. Jedne noći su nežni i romantični, a druge podivljaju. Za njih je najbolja “kaubojka” – bila ona obična ili obruta, ali tako je ženi dozvoljeno da preuzme kontrolu nad igrom, a i muškarac može dodatno da stimuliše partnerku.

LAV

Pripadnici ovog znaka vole dramu, igru i provokaciju. Malo šta može da ih uzbudi kao masaža toplim uljem. Njihova omiljena poza je na boku, tako da je muškarac iza žene. Pojačan osećaj intimnosti i sigurnosti čini da Lav uživa u svakom pokretu.

DEVICA

Osobe rođene u ovom znaku prilično su analitične i precizne. Nisu fanovi preterano komplikovanih poza. Za njih je savršen “dogi”, ali tako da je ona na sve četiri u krevetu, a on stoji iza nje.

VAGA

Rođeni u znaku Vage vole ljubljenje i predigru. Za njih je intimnost veoma važna i zato je preporučena “lotos” poza. Muškarac treba da sedne u turski sed, a žena da mu sedne u krilo, obgrlivši ga i rukama i nogama. Potom je on čvrsto zagrli i privuče sebi. U ovoj pozi nema žestokog prodiranja, ali je senzualnost izrazito naglašena.

ŠKORPIJA

Veoma ste seksualni i skloni eksperimentisanju. Zato nabavite jednu od onih velikih lopti za vežbanje. Neka muškarac sedne na nju, čvrsto se oslanjajući stopalima o pod, a partnerka neka sedne na njega, okrenuvši mu leđa. Lopta će početi da poskakuje i biće teško održati ravnotežu, ali tako se stimulišu i neke zone njegovog tela koje su inače zapostavljene.

STRELAC

U vašem seksualnom životu sve se vrti oko ljubavi i strasti, ali umete da budete i izuetno divlji. Zato je najbolje da muškarac leži na leđima, nogu raširenih i savijenih u kolenima, a da žena bude na njemu – tako što joj je jedna noga između njegovih, a druga pored njega… Ovo nije klasična “kaubojka” i omogućava da njegov penis dopre do svih tajnih tačaka u njenom telu.

JARAC

U svakom polju svog života Jarac mora da pokaže nadmoć i da dokaže da može više i bolje nego svi drugi. Zato je za njega najbolja ona poza koja će da izazova podjednako i smeh i uzdahe… Muškarac treba da leži na leđima, kolena privučenih uz grudi i blago raširenih nogu tako da devojka može da čuči iznad njega okrenuta leđima. Penetracija je tako izrazito duboka, a Jarac (kojeg god da je pola) dokazuje da je izdržljiv i žestok.

VODOLIJA

Umetnički nastrojene Vodolije sklone su eksperimentisanju. Napunite kadu ali da bude nešto manje od polovine puna. Neka muškarac uđe prvi i sedne, a potom nek žena sedne na njega, okrenuvši mu leđa. Kad prodre u partnerku, muškarac treba da uzme tuš i da njime stimuliše njen klitoris.

RIBE

Nežne i romantične Ribe vole da se stvari lagano zagrevaju. Za njih je najbolja poza koja se zove “magična planina”. Sedite jedno naspram drugog, raširite noge i savijte ih u kolenima. Oslonite se rukama na krevet iza sebe. Polako se pomerajte jedno ka drugom, tako da vam se noge prepletu, sve dok vam se tela ne dodirnu. A onda polako pomerajte kukove i masirajte jedno drugo dok se vatra sasvim ne raspali.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.