NAJMODERNIJI DŽINS ZA JESEN/ZIMU 2019. Farmerke koje izdužuju noge, a ove modele nosićemo tokom jeseni i zime!

One su popularne sada, a u kombinaciji sa čizmicama kada nastupi hladno vreme, daju nepogrešiv stil…

Iako su već neko vreme u modi, mnogi nisu svesni prednosti jednog modela farmerica u koji se trenutno i najviše isplati uložiti.

Reč je o farmericama sa nogavicama tri-četvrt dužine koje laskaju nogama bolje od ijednog drugog modela jer skreću pažnju na njihov najuži deo, odnosno zglobove.

U kombinaciji sa cipelama sa visokom potpeticom efekat je još bolji, dok će model farmerica sa visokim strukom vizuelno stanjiti celu figuru.

S obzirom na to da nisu potpuno dugačke, idealni su izbor i za prohladne letnje večeri, a kupite li ih sada, možete nastaviti da ih nosite sve do kraja jeseni.

Nastavite ih nositi i tokom zime u kombinaciji sa čizmama koje će ipak malo umanjiti njihov laskavi efekat.

Što se tiče širine njihovih nogavica, izaberite onu koja najbolje ističe vaše prednosti i prekriva mane. Na primer, ženama sa jačim bedrima najbolje će pristajati farmerice sa ravnim nogavicama, dok ćete dojam ženstvenih oblina stvoriti u nešto užem modelu sa nogavicama koje se šire prema dnu.

Na vama je i odabir njihove boje, s čime je gotovo nemoguće pogrešiti jer pravilo da se leti nose svetle, a zimi tamnije farmerice već odavno ne vredi.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.