LEDENE KRALJICE PUNE NEŽNOSTI Saznajte kakva romansa i sreća očekuje žene rođene u znaku Device!

Vole dobru organizaciju i samim tim i planove, ali se isto tako brinu i za svoje najvoljenije osobe!

Kako počinje sezona Device, odlučili smo da malo više itražimo ovaj horoskopski znak i saznamo kakve su karakteristike dama koje imaju upravo ovaj znak. Odmah na početku možemo reći da su predane, snalažljive, marljive, skromne i precizne i da jako vole da sve bude u savršenom redu i onako kako su one zamislile

Njima vlada planeta Zemlja, pa su zato dosta staložene, ali i u velikom broju slučajeva praktične. Vole dobru organizaciju i samim tim i planove, ali se isto tako brinu i za svoje najvoljenije osobe koje su pored njih. Iako se na prvi pogled čini hladnom, unutar nje se nalazi žena puna nežnosti i ljubavi.

U nastavku otkrivamo kakve su ove dame po pitanju različitih životnih “kategorija”…

Ljubav

Kada su u pitanju veze, Device su predane i verne i mogu se lako vezati za jednu osobu do kraja života – ukoliko proceni da joj odgovara u svim segmentima, od konverzacije do kreveta. Voli poklone, pa ju je lako raznežiti nekim sitnim gestom poput kupovine buketa cveća – jer su detalji i te kako bitni za njih.Nije ljubitelj eksperimentisanja u seksu i voli da partner preuzime inicijaticu. Bikovi, Blizanci, Rakovi Škorpije i Jarčevi joj najviše odgovaraju za ostvarivanje kvalitetne ljubavne veze.

Prijatelji

Prijateljstva shvata jako ozbiljno, a zbog tendencije da u svemu bude savršena, dobro pamti rođendane i bitne datume, a vole i da obraduju dragu osobu. Odlično se snalaze sa davanjem saveta, ali ne vole to da rade samoinicijativno, već samo kada ih neko upita za mišljenje. Kada su lično one u pitanju, ne vole prevelika iznenađenja, već sitnije gestove i znakove pažnje.

Vrlo svestrane i praktične, Device vole upravo takve stajlinge u kojima će se osećati udobno i koji će joj dati glamurozan look tokom čitavog dana gde god da se nalazi. Uglavnom vole zemljane boje koje se lako mešaju međusobno i ne ističu ih previše. Bez nakita i omiljenog aksesoara ne napušta kuću.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.