Najlepši ljubavni stihovi za Dan zaljubljenih

Ljubavni stihovi će svakom ulepšati Dan zaljubljenih. Bilo da se radi o romantičnim, ljubavnim ili duhovitim, obradujte voljenu osobu bar sms porukom.

Dan zaljubeljnih ili Valentinovo se proslavlja već godinama. Kod nas je ovaj praznik počeo da se praktikuje od skoro, pod uticajem zapadne kulture. Shodno tome danas se i u našim krajevima kupuju pokloni za voljenu osobu na Dan zaljubljenih.

Ali ko je bio taj sveti Valentin o kojem se uporno govori na Dan zaljubljenih, svakog 14. februara. Valentin je živeo u vreme rimskog cara Klaudija, koji je zabranio svojim vojnicima da se žene, smatrajući da su neoženjeni vojnici efikasniji u borbi. Valentin je tada tajno venčao mnoge ratnike sa njihovim izabranicama, ali je naposletku otkriven i pogubljen.

Sveti Valentin postoji i u pravoslavnoj veri, ali se proslavlja u letnjem periodu i njegova životna priča je nešto drugačija i manje romantična od katoličke verzije.

Bez obzira da li poštujete Dan zaljubljenih ili ne, sve što slavi ljubav treba smatrati lepim. Zato, ako imate kraj sebe nekog koga volite obradujte ga malim znakom pažnje kao što je ljubavna poruka u stihu. Evo nekoliko lepih primera.

Ljubavni stihovi za dečka ili devojku. Romantični i duhoviti
Ovakav je bio plan: da te volim jedan dan, ali dan je vreme kratko, a tebe voleti je bas slatko. Ma bolje je meni bez tog plana, hoću da te volim svakog dana… Srećan Dan zaljubljenih!!!
Da te volim, malo je reći. Ti si moj par pod zvezdama. I ja ništa ne bih znala o sreći da te još nisam pronašla. Srećan Dan zaljubljenih…
Volim your eyes, zato što su very nice, malkice look at me, posle toga don t forget me. Srce mi tik-tak for you, zato što I love you!! Srećan ti Dan zaljubljenih…
Vetar puše, šljive opadaju. Prasad ih jedu da ne propadaju. A meni se tvoje oči dopadaju, i iako su ko farovi od Fiće, ti si meni najmilije biće. Srećan ti Dan zaljubljenih…
Primi ovu poruku od osobe koja je romantična, pomalo praktična, za ljubav fantastična, koja nekad zaboravi na sebe, ali UVEK MISLI NA TEBE! Srećan Dan zaljubljenih…
Koliko iglica ima bor, koliko prozora ima dvor, koliko zvezda na nebu sja toliko tebe volim ja. Srećan ti Dan zaljubljenih, cmok!
Pogledaj zvezde sve će ti reći, one te vode ka tvojoj sreći, kad imaš sreću sve ti je lako, a ja ti želim da ti bude tako! SREĆAN DAN ZALJUBLJENIH.
Hej ti sa druge strane ekrana! Imam nešto važno da ti kažem, pazi dobro, ja ne znam da lažem, imam jednu misao iskrenu i lepu: VOLIM TE NAJVIŠE NA SVETU! Srećan ti Dan zaljubljenih…

Tužni stihovi za Dan zaljubljenih
Nedostaje mi naša ljubav, mila, bez nje se život kruni uzalud. Nedostaješ mi ti, kakva si bila, nedostajem i ja, onako lud. Ja znam da vreme ne voli heroje i da je svaki hram ukaljalo, al’ meni, eto, ništa sem nas dvoje nije valjalo.
Oprosti što ti smetam što ti snove rušim, što kroz tvoje snove šetam, što opet te gušim, što ludo te volim i nudim ti sebe, oprosti al ne mogu da živim bez tebe.
Srce moje noćas pati jer niko neće da ga shvati, koliko sam ti ljubavi dala, ni ja nisam znala. Sad me srce zbog toga boli jer te još uvek iskreno voli.
A šta bi ti sad od mene još, kad dadoh sve što sam mogao. Ti znaš da volim te, volim te još. Hoću da ostarim s tobom.
Sve ove suze što niz lice teku, nisu vatra, ali ipak peku. Jer mnogo je teško kad duša zaboli, kad nisi sa onim koga srce voli!

Stihovi za prijatelje, drugaricu …
Kad bi zrno peska bilo merilo za ljubav, sve pustinje sveta ne bi bile dovoljne da ti kažem koliko mi znače tvoja ljubav i prijateljstvo. Srećan Dan zaljubljenih!
Važno je, možda, i to da znamo: čovek je željan tek ako želi i ako sebe celog damo, tek onda možemo biti celi. Saznaćemo tek ako kažemo reči iskrene, istovetne i samo onda kad mi tražimo moći će neko i nas da sretne. Draga moja srećan ti Dan zaljubljenih!
Kad god ti se čini da sam daleko, kad god pomisliš da više ne mislim na tebe i da mi ništa ne značiš, ti pročitaj ovo: nasmej se i shvati koliko grešiš! Srećan Dan zaljubljenih!
Poleteli anđeli poput ptica, dotakli predivan osmeh tvoga lica, nek ponesu poruku na krilima belim da sretan Dan zaljubljenih od srca ti želim!

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.