Ljubavne poruke za Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih ili Valentinovo
Dan zaljubljenih ima još mnogo naziva, a popularni su još i Valentinovo i Dan svetog Valentina. Proslavlja se 14. februara i tog dana je običaj da darujete osobu koju volite, da je podsetite na to koliko vam znači u životu.

Praznik je posvećen svetom Valentinu, svešteniku koji je tajno venčavao rimske vojnike. Naime, vojnicima je brak bio zabranjen, smatralo se da će biti manje uspešni tokom ratovanja. Valentin je otkriven, zarobljen i pogubljen. Legenda kaže da mu je tokom tamnovanja pomagala slepa stražareva kći, a Valentin joj je pre samog pogubljena ostavio poruku, na kojoj je pisalo ,,Od tvog Valentina”. Zato je danas običaj da se na Dan zaljubljenih voljenoj osobi daruje i pismo, odnosno čestitka.

Ako ste romantično raspoloženi i želite da čestitate nekom ovaj praznik, pred vama je nekoliko interesantnih ljubavnih poruka za voljenu osobu.

Originalne ljubavne poruke za dečka
Sećam se onog plamička u svom srcu, kada sam te prvi put videla. Dugo je posle toga gorela vatra. Danas ona najjače plamti. Srećan Dan zaljubljenih!!!
Srećan Dan zaljubljenih i hvala ti što me voliš onakvu kakva jesam :*
Volim te najviše i ne dam te nikome 🙂 Srećan Dan zaljubljenih!
Nemoj me voleti mnogo. Voli me malo… ali zauvek! Srećan Dan zaljubljenih!
Za ceo svet ti si možda jedna osoba. Ali za jednu osobu – ti si ceo svet. Srećan ti Dan zaljubljenih!

Najlepše ljubavne poruke za muža
Da nisam našla tebe, bila bih ljuta na život. Pa ne bih imala ništa, kao ni sada, ali ne bih znala šta je sreća. Srećan ti Dan zaljubljenih.
SREĆAN TI DAN ZALJUBLJENIH!!! Da mogu, ja bih te opet prvi put poljubila … milion puta.
Dragi moj mužu – pužu, srećan ti Dan zaljubljenih. Lepo je znati da postojiš u mom životu… Nije važno ni zašto, ni koliko dugo… Lepo je otvoriti oči i jednostavno znati da si tu…
Hvala ti što postojiš i što si baš mene odabrao. Srećan Dan zaljubljenih!!!
Ništa na ovom svetu ne može biti tako lepo kao srce koje si mi dao. Tvoja ljubav je u moj život unela svetlost i sama pomisao da si moj muž me čini najsrećnijom osobom na svetu. Srećan Dan zaljubljenih!

Romantične ljubavne poruke za devojku
Srećan Dan zaljubljenih! Divno je imati tebe kraj sebe!
Ti si moja najveća ljubav, ljubav koja greje i sija poput Sunca, ljubav koja leti s jednog kraja do drugog i koja na kraju stiže do tvog i mog srca. Srećan Dan zaljubeljenih !! Cmmmmok!
Ja imam samo dve bitne stvari u životu – srce i tebe! Srce za tebe a tebe samo za sebe – volim te!!!! SREĆAN TI DAN ZALJUBLJENIH!
Srećan ti Dan zaljubljenih! Neću te voleti večno ne ljuti se, ni život nije večan. Voleću te jedan mali deo večnosti koji traje celi život!
Ovo je slatka poruka pisana slatkim slovima u slatkom trenutku jednog slatkog dana sa slatkom namerom i može je dobiti samo slatko slatka osoba kao što si ti! Srećan Dan zaljubljenih…

Ljubavne poruke za suprugu
Srećan Dan zaljubljenih! Činiš moj život kompletnim!!!
Ceo život proveo sam u traganju. Pomišljao sam da odustanem, plašio se da ne zalutam… a onda sam našao tebe i sa tobom svoju sreću. Srećan Dan zaljubljenih!!!
Koliko osećanja mogu biti jaka saznao sam onog dana kada si prihvatila da budeš moja zauvek. Zahvaljujem ti se ljubavi, za svo ovo vreme koje smo proveli zajedno. Srećan Dan zalubljenih…
Srećan Dan zaljubljenih… volim te svakim danom sve više.
Sa tobom mi je svaki dan, Dan zaljubljenih. Srećan praznik!!!

Duhovite poruke za nju i njega
Ha dobio si poruku i sada misliš kao neko te voli i neko misli na tebe i hoće da ti čestita Dan zaljubljenih… E pa nikome ne nedostaješ, niko ne misli na tebe i niko te ne voli… više od mene! CMOK
Nezdravo, neshvatljivo, potpuno, ludo, nenormalno, nezamislivo, krajnje čudno, čarobno te volim. Srećan Dan zaljubljenih!
Srećan Dan zaljubljenih. Voleću te i kad budeš matora i bez zuba.
PAŽNJA! Ova poruka prenosi sreću i dobro raspoloženje! Dakle, makar na trenutak uživaj u osećaju da neko uvek misli na tebe… Srećan Dan zaljubljenih…
Možda je bezveze što ću ovo da ti kažem baš na Dan zaljubljenih, ali moram da ti priznam, veoma mi je teško, al moraš da znaš šta govore iza tvojih leđa… VAU KAKVA GUZA… Srećan Dan zaljubljeni mišu moj!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.