Najlepše rodjendanske čestitke

RODJENDANSKE ČESTITKE – Najsrećniji dan u životu svakog čoveka, je dan kad je došao na ovaj svet. Na svet je došao kao društveno biće i zato voli pažnju i da bude okružen ljubavlju. Posebno na dan kao što je rođendan. Tada se oseća važno i posebno, prija mu ta ljubav kojom ga obasipaju sa svih strana, prijaju mu lepe želje.

Mi smo se potrudili da osmislimo neke najlepše želje i pretočimo ih u stihove. Svi su lepi i primereni ali i originalni. Pored klasičnih SMS poruka ovom prilikom smo Vam pripremili i čestitke u slici, ali i video poruke.

Izaberite čestitku, kratak stih po volji i čestitajte rođendan uz najlepše želje. Obradujte svoje prijatelje, najboljeg druga ili drugaricu, ili bilo koju vama dragu osobu jednim lepim gestom.

Rodjendanske čestitke
Sreću, zdravlje, uspeh i još mnogo više,
a sve što te muči nek’ se odmah briše.
Srce da ti ne upozna ni tugu ni boli,
poruku ti šalje, onaj ko te voli.
– Srećan rođendan i sve najbolje od srca!

Sve što imaš da zadržiš, a šta nemaš da ostvariš, kad je lepo da uživaš, a da ružno zanemariš. Da te prati radost svaka, volja da ti bude jaka, bol da se od tebe skriva, i da si mi zdrava, živa… – Srećan rodjendan!

Dolaze ti sa svih strana,
u vreme tvog rođendana,
želje lepe, želje snažne,
iskrene i vrlo važne.
Al’ sve one da se zbroje
nisu kao želje moje.
Srećan rođendan i sve najbolje!

Svakog svoja zvezda srećom obasjava, i čuva ga budnog, i kad mirno spava. Poželeću tvojoj zvezdi da te sreći vodi, da sve što poželiš to se i dogodi! – Srećan rođendan!

Znaš li draga šta se danas,
u mom srcu zbiva?
Za tebe se danas molim
da mi budeš zdrava, živa.
Da te uvek sreća prati,
i na licu osmeh zlati.
Srećan rođendan!

Želim ti osmeh na licu, u duši spokoj, u srcu sreću, od danas pa nadalje sve veću i veću. Da ti se ostvare najlepše želje moje, al’ tek kad potrošiš sve one svoje! – Srećan rođendan!

Da voliš i imaš; Da imaš i deliš,
da ti se ostvari sve što poželiš,
svaka potajna želja, skriveni san,
i sve najlepše na današnji dan.
Srećan rođendan!

Neki nam dani ništa ne znače, gledamo kako prolaze kao ptice u letu. Al’ danas je samo tvoj dan i ja ti želim svu sreću na svetu! – Srećan rođendan!

Želim ti istrajnost, mudrost i snagu,
u duši spokoj, mir i istinsku sreću,
uživaj u životu ko u najvećem blagu
od danas za tebe bolji dani kreću.
– Srećan rođendan!

Želim ti zdravlje, ljubav i radost, i hiljade drugih lepih stvari, želim da te sreća uvek prati i da je niko ničim ne pokvari. – Srećan rođendan!

Srećan ti rođendan, srećo blistava! Želim ti mnogo sreće, uspeha i zdravlja!
Srećan rođendan, moja snago! Srećan rođendan, srce drago! Ko te još na svetu voli ovoliko?! Veruj mi, dušo, kao ja – niko! Želim ti sreću, blistavo zdravlje, uspeh i ljubav, nek ti se ostvari svaki san danas kad ti je rođendan!

Mogla bih do sutra ja želje brojati, misli pozitivne u duši rojati, ne može sve u jednu poruku stati! Želim ti sreću svaki dan, a posebno danas na tvoj rođendan! Srećna mi i radosna vazda bila!

Ne postoje tako sjajne zvezde, nema tako širokog neba, koliko blistavog svetla sada meni treba da te obasja i ostvari snove. Sreća se tvojim imenom zove! Budi mi zdrava, uspešna i srećna! Od srca ti želim srećan rođendan, budi zadovoljna svaki dan!

Lako je voleti prijatelja kao što si ti, lako je smejati se, tvojoj sreći radovati! Ti si moja osoba od poverenja, moja sigurna luka i žena za sva vremena! Neka te svakog dana obasja sreća, a ovog danas ona najveća! Želim ti sve najdivnije, moje najmilije! Srećan ti rođendan!

Želim ti da slavimo zajedno rođendane tamo do godine neke sto prve! Da te svaki uspeh i sreća prati, a nevolja nestane ili se skrati! Neka ti svaki dan bude ispunjen ljubavlju i srećom! Srećan ti rođendan!

Rodjendanske čestitke koje smo ranije objavili
I ranije smo objavljivali rodjendanske čestitke i to u najrazličitijim kategorijama, ovo je samo mali delić:

Želim ti da na ovaj dan zaboraviš sve loše trenutke iz prošlosti, i spremiš se za one najlepše koji te očekuju u budućnosti! Srećan rodjendan i sve najbolje od srca!

Neki nam dani ne znače ništa,
gledamo kako prolaze kao ptice u letu.
Al danas ne! Danas je samo tvoj dan
i ti ga činiš najsrećnijim na svetu!
– Srećan rođendan!

Neka ti osmeh na licu bude prepreka svakom zlu ljubav u srcu nek ti večno gori, da ti se ispune sve želje i snovi, to ti želi neko ko te mnogo voli! SREĆAN RODJENDAN!

Neka ti svaki sat, minut i svaka sekunda u životu budu ispunjeni ljubavlju, radošću i srećom. Da najsmejan zaspiš, sa osmehom da se budiš i u najboljem raspoloženju provedeš svaki dan. Srećan rodjendan!

Želim ti da tuga ne bude tvoj drug, da ti put bude dug, da ti se ostvari najlepši san, da ti sa osmehom prođe svaki dan, želim ti ljubav u venama sreću u očima, čudo u snovima, razum u mislima, snagu u rukama, da imas sreću, pamet i lepotu, od srca ti želim sve najbolje u životu. Život nek ti bude ko najlepši san, od srca ti želim SREĆAN ROĐENDAN!!!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.