Najlepše ljubavne čestitke za venčanje

Čestitke za venčanje rado šaljemo preko društvenih mreža ili sms-om, ali ih i pišemo.

Venčanje je jedna od retkih prilika koja je zadržala tradiciju pisanja čestitke. U knjižarama možete kupiti karte interesantnog dizajna, napisati mladencima nešto lepo i pokloniti im na dan svadbe.

Kako se danas za svadbe obično poklanja novac, kao nešto najpraktičnije, lepo je uz ovakav poklon priložiti i čestitku sa nekim interesantnim tekstom. Tako će mladenci, za nekoliko godina, dok budu pregledali svoje uspomene sa svadbe, videti i vašu čestitku. Tada će znati ko se navjiše obradovao njihvoj sreći.

Ali šta napisati? Ukoliko vam ne ide sa rečima, evo par interesantnih poruka koje možete napisati mladencima ili im pak poslati sms-om ili mejlom. Priložene ljubavne čestitke mladenci mogu dobiti od roditelja, drugarice, rodbine … Praktične su i kada ih šaljete za venčanje svom bratu, kolegi, ćerki, prijateljima …

Duge ljubavne čestitke za venčanje
Želim da vam budući život bude savršen kao današnji dan. Neka uspomene ostanu zauvek, a snove delite celim vašim zajedničkim putem. Srećno!
Bogatite svoj zajednički život, borite se za raznovrsnost života, budite realni i odmereni kad određujete svoje ciljeve i želje, jaki i uporni kad treba da ih ostvarujete.
Vi ste dvoje nesavršenih ljudi koji zajedno daju savršen par. Neka vam poljupci postanu sve slađi i neka vaša ljubav svakoga dana bude jača od jučerašnje.
Bračna luka je glavna staza života u kojoj ne smete zaboraviti radovati se sličnostima koje vas povezuju i različitostima koje vas obogaćuju. Želim vam sve najbolje i neka vas sreća koju danas osećate prati kroz celi život.
Savetujemo vam da ne žurite, da štedljivo trošite i reči i osećanja. Nemojte odmah potrošiti sve. Rasporedite svoju ljubav i uzajamno poštovanje na svaki dan zajedničkog života.
Jedna zvezdica za uspeh, jedna zvezdica za radost, jedna za… Ma šta nabrajam?! Sve zvezde sa neba nek se spuste na vaš dlan i ispune vam sve želje na današnji dan!
Drago mi je da ste našli vaše sklonište od svih životnih oluja, da ste našli ruku koja idealno odgovara vašoj i da ste našli ljubav za koju ne želite da ikada završi. Od sveg srca želim vam prekrasan bračni život.

Budite ljubomorni, ne jedno na drugo, već na svoj brak. Čuvajte ga i branite od svih iskušenja, smatrajte ga dragocenim za svoju sudbinu i sreću.
Želim da vam budući život bude savršen kao današnji dan. Neka uspomene ostanu zauvek, a snove delite celim vašim zajedničkim putem. Srećno!
Što reći a da nije već rečeno? Što zaželeti a da to ne budu samo slova na papiru? Nisam osoba od velikih reči i zato dragi mladenci, želim biti kratak, ali iskren – VOLITE SE CELOG ŽIVOTA KAO ŠTO SE VOLITE DANAS!
Neka plamen koji danas gori u vašim srcima bude svetionik koji će vam obasjati puteve života. Naša najveća želja je da se taj svetionik nikad ne ugasi.
Brak se uređuje zakonom samo onda kad ne može drugačije. Zbog toga ne dozvolite da vam zakon uređuje brak. Uredite ga sami, lepše i humanije nego što bilo koji zakon to može da predvidi.
Želimo da vam bude lepo, da traje dugo, da se radujete jedno drugom, da živite sa uverenjem da ste danas obavili jedan od najvažnijih i najlepših poslova u životu.
Ne želim da vam se ostvare sve želje jer onda više nećete željeti, ni svi snovi jer onda više nećete sanjati. Želim da vam se ostvari onoliko koliko je dovoljno da budete sretni.
Neka ovaj prekrasan dan bude lep početak vašeg bračnog putovanja, neka to putovanje traje večno jer ste našli pravog suputnika, neka vaša lađa mirno plovi i neka je veliki valovi zaobiđu. Sve najbolje žele vam…

Razne čestitke za venčanje: kratke, duge, duhovite, sa slikom, teksutalne, šaljive …

Kratke tekstualne čestitke
U životu pamtimo trenutke, a ne dane i zato želimo da vam život bude prekrasan splet nezaboravnih trenutaka. Sve najbolje žele vam…
Sretnu plovidbu bračnom lukom uz uvijek povoljan vjetar u leđa.
Da na ovaj dan zaboravite sve loše trenutke iz prošlosti i spremite se za one najlepše koji vas čekaju u budućnosti!
Sam je čovek nesavršena stvar, mora naći drugoga da bi bio sretan. Vi ste pronašli jedno drugo.
Ispunite godine životom, a ne život godinama. Ostvarite ono sto želite, i sačuvajte ono što volite!
Neka vam ljubavi nikad ne nedostaje.
Sve je lako kad vas vodi ljubav!
Primite moj skroman dar, koji je tek kap onoga što vam želim da ostvarite zajedno.
Nema boljeg trenutka za sreću od ovog. Hvala vam što ste ga podelili sa nama.
Ljubav ne znači gledati jedno u drugo, već zajedno gledati u istom smeru. Sretno vam putovanje!
Srećan je onaj muškarac koji pronađe prijatelja, a najsrećniji je onaj koji ga pronađe u svojoj supruzi. Sve najbolje!
Danas je poseban dan! Proslavite čaroliju vaše ljubavi i uživajte u svakom trenu budućeg zajedničkog života.
Volite se i kad niste zajedno. To je prava ljubav!
Stalno gradite svoju vezu, proširujte njene granice, ne dajte joj da se začauri, olenji, uspava, da prestane da živi i postoji.

Smešne, duhovite, šaljive …
Puno sreće u braku i mašte u mraku.
Savet za uspešan brak: ako vam ne bude išlo, rodite dete. Ako i dalje bude zapinjalo, onda još dvoje ili troje. Manji problemi se uspešno rešavaju većim. Srećno!
Potraga za blagom je završena, našli ste jedno drugo.
Čestitamo i želimo da vas uskoro poseti roda!
Pripremite se za gmilu smeha, velike zagrljaje i neprospavane noći pune poljubaca. Sve najbolje.
Želim vam vilu na Tari, auto Ferari, karticu Viza punu devza. Imali uvek povod za dobar provod.
Čestitamo. Puno zdravlja, sreće, uspeha, zdrave dece … a sve ostalo imate kod Kineza.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.