Ljubavne rodjendanske čestitke za devojku

Vašoj devojci se bliži rođendan i želite da joj priredite nezaboravno iznenađenje. Pored poklona, tu je i sms poruka kojom ćete joj čestitati rođendan, obično odmah minut posle ponoći kako bi znala da ste vi osoba koja najviše misli na nju.

Odabrati prave reči kojima ćete čestitati rođendan voljenoj osobi nije lako, ali bez brige. Ako nemate inspiraciju postoji mnogo poruka koje možete iskoristiti za ovu priliku.

Priložene sms čestitke ne morate samo slati preko vašeg telefona ili društvenih mreža. Kupite, ili još bolje napravite neku lepu čestitku, i na njoj ispišite reči kojima ćete čestitati rođendan svojoj devojci.

A za sve vas koji ne znate sa rečima spremili smo nekoliko romantičnih sms poruka, što ljubavnih i romantičnih, što šaljivih i duhovitih.

Ljubavne i romantične čestitke za devojku
Došlo je do uzbune u raju. Otkrili su da im nedostaje anđeo. Molim te javi im se i reci im da si na sigurnom, sa mnom. SREĆAN ROĐENDAN!
Da na ovaj dan zaboraviš sve loše trenutke iz prošlosti i spremiš se za one najlepše koji te čekaju u budućnosti! Sa mnom kraj sebe 🙂 … Srećan rođendan!
Nemoj me voleti mnogo. Voli me malo ali zauvek… Srećan rođendan.
Neki dani su duži od drugih dana, neko vreme je bolje od drugog vremena, neki snovi su lepši od drugih, a moj najlepši san upravo čita ovu poruku! Srećan rođendan.
Tako je lepo voljen biti, tako je lepo u tvom zagrljaju se buditi. Hvala ti što postojiš prelepa moja, zauvek sam tvoj, jedina sudbino moja. Srećan rođendan.
Srećan rođendan! Divno je imati tebe kraj sebe.

Volim te kad se smeješ, volim te kad hodaš, volim te kad pričas, volim te kad sediš, volim te kad pevaš, volim te kad sanjaš, volim te kad ćutiš… Ma, volim te više nego sto slutiš! Srećan rođendan.
Ne…ovo nije poruka, to me je samo izdala misao o tebi, pobegla da me ocinkari da mislim na TEBE… SREĆAN ROĐENDAN!
Za ceo svet ti si možda jedna osoba. Ali za jednu osobu – ti si ceo svet. Srećan rođendan ljubavi moja.
Ne zaboravi da stalno misli na tebe onaj ko te voli i u kući i u gradu i u školi, a posebno na današnji dan… Srećan ti rođendan!
Primi ovu poruku od osobe koja je romantična, pomalo praktična, za ljubav fantastična, koja nekad zaboravi na sebe, ali UVEK MISLI NA TEBE! Srećan rođendan.
Ti si moja najveća ljubav, ljubav koja greje i sija poput Sunca, ljubav koja leti s jednog kraja do drugog i koja na kraju stiže do tvoga i moga srca. Volim te, srećan rođendan…
Tražim adekvatne reči koje mogu bar na tren da iskažu ono što osećam prema tebi. Naravno njih nije još niko izmisio. Nema veze, ti znaš da čitaš moje misli. Srećan rođendan mala.

U životu postoje trenuci kada mi nedostaješ, kada mi nedostaješ tako jako da poželim da te izvadim iz misli i zagrlim u stvarnosti… Ovo je taj trenutak. Ljubavi, srećan ti rođendan!
Ljubavi moja volim te najviše na svetu… i šaljem ti srce za rođendan u paketu!
Ja imam samo dve bitne stvari u životu – srce i tebe! Srce za tebe a tebe samo za sebe – volim te!!!! Srećan rođendan.
Lepo je znati da postojiš u mom životu… Nije važno ni zašto, ni koliko dugo… Lepo je otvoriti oči i jednostavno znati da si tu… SREĆAN ROĐENDAN!
Neću te voleti večno ne ljuti se, ni život nije večan. Voleću te jedan mali deo večnosti koji traje celi život! Srećan rođendan.
Koliko iglica ima bor, koliko prozora ima dvor, koliko zvezda na nebu sja toliko tebe volim ja. Srećan rođendan, cmok!
Jednoga dana nebo je plakalo. Pitali su ga: ,,Zašto plačeš?” Reklo mi je: ,,Izgubio sam moju najlepšu zvezdu.” Bio je to dan kada si ti rođena. Srećan rođendan ljubavi.
Ovo je slatka poruka pisana slatkim slovima u slatkom trenutku jednog slatkog dana sa slatkom namerom i može je dobiti samo slatko slatka osoba kao što si ti! Srećan rođendan.
Pogledaj zvezde sve će ti reći, one te vode ka tvojoj sreći, kad imaš sreću sve ti je lako, a ja ti želim da ti bude tako! Srećan rođendan.

Najlepše šaljive i duhovite poruke
ALAM OLADUB ET MILOV!!! NADNEJDOR NAĆERS!!! ( Pročitaj unazad )
SREĆAN ROĐENDAN! Od mene ćeš dobiti poljubac, od Boga traži zdravlje i sreću, a sve ostalo imas kod Kineza.
Hej ti sa druge strane ekrana! Imam nešto važno da ti kažem, pazi dobro, ja ne znam da lažem, imam jednu misao iskrenu i lepu: VOLIM TE NAJVIŠE NA SVETU! SREĆAN ROĐENDAN!
PAŽNJA! Ova poruka prenosi sreću i dobro raspoloženje! Dakle, makar na trenutak uživaj u osećaju da neko uvek misli na tebe… SREĆAN RODJENDAN!
Nemoj da misliš da si danas nešto posebna zato što ti je rođendan! POSEBNA SI SVAKI DAN. Srećan rođendan najlepša moja.
Jedna zvezdica za uspeh, jedna zvezdica za radost, jedna za… Ma šta nabrajam?! Sve zvezde sa neba nek se spuste tebi na dlan i ispune ti sve želje na današnji dan! CMOK.
Smej se dok još imaš sve zube. SREĆAN ROĐENDAN…
Vetar duva šljive opadaju, prasad ih jedu da ne propadaju, a meni se tvoje oči dopadaju, iako su kao farovi od Fiće, ti si meni najdraže biće. Srećan rođendan LUTKO …
Gledaj ti znaš da ja tebe volim, ali moram nešto da ti priznam, veoma mi je teško, al moraš da znaš šta govore iza tvojih leđa… VAU KAKVA GUZA… Srećan rođendan!

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.