Najlepše izjave ljubavi voljenoj osobi

Izjave ljubavi svi moramo da praktikujemo s vremena na vreme, kako bi smo začinili svoju vezu ili brak. Jer svako voli kada mu voljena osoba ponekad rečima iskaže svoje emocije.

Naravno, dela su uvek poželjnija od reči, ali ukoliko ste jedna od onih osoba koja voli da izgovori glasno ,,Volim te”, spremili smo nekoliko zanimljivih ljubavnih izjava za vas.

Ljubavna izjava može da bude običan stih, ali može biti i citat, nešto duhovito i kreativno, a u isto vreme romantično i duhovito. Iskoristite čak i repliku iz nekog dobrog filma. Najbolje je da svoju ljubavnu izjavu prilagodite karakteru vaše devojke ili dečka.

Šta to znači? Ako je partner po prirodi emitovac, za njega spremite romantične stihove, a ukoliko je šaljivdžija, onda nešto simpatično i blesavo.

Romantične izjave ljubavi za nju i njega
Zato što me voliš ja volim sve ostalo, i nikome ne zelim zlo. Moja ljubavi, digla si me toliko visoko da i kad bih pao – do zemlje bi se naživeo!

Da mogu, ja bih te opet prvi put poljubio … milion puta.

Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.

Ja sam kao i svaki drugi muškarac, čovek sa jednostavnim željama i razmišljanjem koji živi sasvim običan život. Niko mi nije posvetio spomenik, pesmu ili priču, i verujem da će moje ime biti zaboravljeno ubrzo nakon što napustim ovaj svet. Ali u ovom običnom životu uspeo sam da dobijem poštovanje i ljubav najlepše osobe koja je ikada živela na zemlji. Žene koju sam voleo svim srcem, i to mi je bilo dovoljno za ceo jedan život.

Da nisam našao tebe, bio bih ljut na život. Pa ne bih imao ništa, kao ni sada, ali ne bih znao šta je sreća.

Hteo bih toliko toga da ti kažem, a ne znam ništa bolje sada kad se voli.

Volim kako ti je zima kada je napolju dvadeset pet stepeni. Volim što ti je potrebno sat i po da izabereš koji ćeš sendvič da napraviš. Volim te male bore koje su se pojavile na tvom licu. Volim što posle tvog odlaska na svom duksu mogu da osetim tvoj miris satima, danima…

Kada se svetla ugase i moja gluma prestane, kada me napuste svi koji su tu iz potrebe, kada skinem masku koju nosim danima ostaju mi četiri zida i ti u mislima!

Ne znam zašto me je taj pogled toliko očaravao, a da budem iskren nisam se preterano ni otimao kada bi bila u mojoj blizini. Sa srcem ne možeš kako želiš.

Nasloni moje vreme na svoje. Tako će večnost duže trajati.

Pre bih sa tobom proveo jedan život, nego da provedem nekoliko vekova sam.

Ne znam zašto me je taj pogled toliko očaravao, a da budem iskren nisam se preterano ni otimao kada bi bila u mojoj blizini. Sa srcem ne možeš kako želiš.

Ti si sve što ja nikada nisam znao da želim.

Ovakav je bio plan:da te volim jedan dan, ali dan je vreme kratko, a tebe voleti je bas slatko. Ma bolje je meni bez tog plana, da te volim svakog dana…

Saznao sam u koje je doba godine ovde najlepše. U ono doba godine kada si ti tu.

Svaki deo tvog tela, volim, kao da je oduvek pripadao meni.

Da te volim, malo je reći. Ti si moj par pod zvezdama. I ja ništa ne bih znala o sreći da te još nisam pronašla.

Gospođo, ja sam u vas neizlečivo zaljubljen.

Ti me ispunjavaš. Činiš da budem ceo.

Čuvam te, ne dam nikom da te dira. Na dlanu si moja tajna, urezana. Čuvam te, gde god krenem imam te, na dlanu si ti moja linija života, ljubavi.

Da li te volim zato što si prelepa, ili si prelepa zato što te volim?

Znaš kako se ja zovem? Zovem se čekanje tebe.

Tebe treba ljubiti i to često. I to treba da radi neko ko zna šta radi.

Lepo je znati da postojiš u mom životu… Nije važno ni zašto, ni koliko dugo… Lepo je otvoriti oči i jednostavno znati da si tu…

Ti si moja ljubavna pesma, moja prva misao. Kad me jutro probudi, ti si potreba i smisao. Ti si moja životna ljubav, neko ko me zagreva. Kad je hladno i svuda je tama, ti si svetlost jedina.

Blesave, duhovite, kreativne …
Treba ubiti vreme do jutra… Dobro bi mi došao neki saučesnik za taj zločin…

Volim your eyes, zato što su very nice, malkice look at me, posle toga don t forget me. Srce mi tik-tak for you, zato što I love you!!

Dragi korisniče. Obaveštavamo vas da vaša nervoza remeti naš domet, pa vas molimo da vaše srce dopunite ljubavlju, a dopunu ćete naći kod autora ove poruke.

Ha, dobio si poruku i sada misliš kao neko te voli i neko misli na tebe… E pa nikome ne nedostaješ, niko ne misli na tebe i niko te ne voli… više od mene!

Znaš, uopšte mi ne značiš. Volim te samo 365 dana godišnje, nedostaješ mi u svakoj nedelji 7 dana, a mislim na tebe samo 24 sata dnevno. Vidiš, uopšte mi ne značiš!

Vetar puše, šljive opadaju. Prasad ih jedu da ne propadaju. A meni se tvoje oči dopadaju, i iako su ko farovi od Fiće, ti si meni najmilije biće.

Koliko te volim toliko ćeš živeti, to znači da nikada nećeš umreti! Koliko me voliš toliko ću živeti, koliko mi je još dana ostalo?

Voli te tvoja zver!

Slušaj ti medeni stvore. Kad te budem video ovih dana naplatiću ti sve sate mučenja i razmišljanja o tebi. Ma ko si ti da mi ovoliko nedostaješ?

Znaš šta sam čuo kad smo se upoznali? Tiiii. Nuuuu. Niiiii. Nuuu! To su bila kola Hitne pomoći koja su došla po mene jer mi je pri pogledu na tebe srce stalo.

Primi ovu poruku od osobe koja je romantična, pomalo praktična, za ljubav fantastična, koja nekad zaboravi na sebe, ali uvek misli na tebe.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.