Ljubavne poruke za rastanak sa voljenom osobom

Ljubavne poruke za rastanak jesu nešto što nerado guglamo na internetu.

Iako se nadamo da nam nikada neće zatrebati, raskidi su, na žalost, nešto što većinu ljudi ne zaobiđe u životu, pa u tim trenucima imamo potrebu da osobi sa kojom se rastajemo saspemo u lice svoja osećanja i razmišljanja.

Uvek je teže onom koji je ostavljen, pa u tom slučaju ne treba trpeti i gomilati emocije u stomak, već olakšati sebi. Ako će vam pasti breme sa duše, pošaljite voljenoj osobi poslednju poruku i završite jednu ljubavnu priču sa stilom.

To može biti klasična sms poruka, ali može biti i neki lep citat, tekst poznate pesme.

… sa druge strane, ko zna? Možda vaša priča još uvek nije gotova. Možda baš ta poruka promeni stvari na bolje, i vaš dečko ili devojka shvate da ljubav može da pobedi sve prepreke.

Tužne poruke za dečka ili devojku
Ponekad poželim da ti čujem glas, da srušim sve što je između nas i da ti kažem, da vrisnem snažno, ja te još uvek… ma nije važno!
Bolje da nikada i ništa nije bilo. Da sam prećutao sve što je srce krilo. Zato se ne vraćaj, tišinu mi ne kvari. Pusti da budem kralj, kralj izgubljenih stvari. I bolje da se ne vidimo nikad, ne živimo u istom vremenu. Ja imam prošlost, ti imaš budućnost, snovi su između. I bolje da se ne vidimo više, jer shvatili bi tad u isti čas da sve je ovo, sve je ovo moglo da prođe i bez nas.
Klizila je niz obraz i na usni stala, tako vrela i tako mala, u njoj se skupila tuga, u njoj su usnule boli, jer samo ta suza je znala da te iskreno volim…
Možda je ludo da te volim, možda ponizno da za ljubav molim, ali jednoga dana kada shvatiš reči moje, saznaćeš da si izgubio nešto što je zauvek moglo biti tvoje!
Sve ove suze što niz lice teku, nisu vatra, ali ipak peku. Jer mnogo je teško kad duša zaboli, kad nisi sa onim koga srce voli!
Zašto sam baš tebe srela, zašto kad to nisam smela? Zašto me zaneo pogled oka tvoga, i zašto sada moram patiti zbog toga?
Svako veče Boga molim, da mi onog koga volim vrati, da naša ljubav još jača bude, a moje srce više nikad ne pati!
Ti samo budi dovoljno daleko, za mene postoji drugi neko, čije će reci manje da bole, čije ce ruke lepše da vole. Ti samo budi srcu trag, još će mi neko biti drag još ću sa nekim naći sreću, nikad te više voleti neću. Nekom ćeš biti dobra žena, odana, verna i poštena. Sve nek’ ti bude drugi neko, ti samo budi dovoljno daleko.

Crvene ruže prepune rose kažu da ljubav i sreću nose. Kad god mi neko pokloni cveće setim se tebe i dana sreće. Zašto se na kraju sve tako zbiva, zasto se ljubav u tugu sliva.
Jedino za čime žalim je naš zadnji susret. Nismo se ni oprostili kako treba. Kratki poljubac i slab zagrljaj, kao da će ih još na hiljade biti … a bio nam je zadnji 🙁
Ja znam da nemam više prava na tebe, al ipak ne možeš mi uzeti snove. U snovima te imam samo za sebe i ne dajem te nikome.
Nedostaje mi naša ljubav, mila, bez nje se život kruni uzalud. Nedostaješ mi ti, kakva si bila, nedostajem i ja, onako lud. Ja znam da vreme ne voli heroje i da je svaki hram ukaljalo, al’ meni, eto, ništa sem nas dvoje nije valjalo.
Ljubav ne pobeđuje, nijedna od stotine. To su samo drevne zablude, više izmisljotine. Maslo ludih pesnika, prevejanih lisaca, raznih muzikanata, glumatala i pisaca. Znam, ljubav ruši zidine ponosa i taštine, ali bajke da pobedjuje to su budalastine! Lako je izigraju, kao trsku slome je, nikoga ne porazi sem onoga u kome je.
Dođavola sve, dođavola samnom. Odlazim, a volim te ljubavi. Jedina na svetu, ne krivi me.
Najlepše dane provela sam s’ tobom, a kako na rastanku da ti kazem zbogom?
Ti si trag koji ne mogu izbrisati. TI si bol koju nemogu preboleti. Ti si plamen koji ne mogu ukrotiti. Ti si onaj kojeg jedino mogu voleti.
Ovo ti pišem za sećanje trajno da misliš na mene moja slatka tajno, nikad ne zaboravi da te voli neko, kome si tako blizu a tako daleko.

Toliko si mi puta srce lomila da više ne osećam bol, al samo mi lomi srce, jer ja ludim zbog tog, i svaki put kad mi srce slomiš ja te još više volim!!!
Što si mi to uradila, što si mi srce slomila? Ko da nemam osećanja, kao da sam suva grana. Ali ja te ludo volim i ja sam proklet, evo ti moje srce pa ga slomi opet!
Živim zbog drugih meni je svejedno, posle tebe potop ništa nije vredno. Podmuklo zaboli kao kvarni zubi, istina je da se samo jednom ljubi. I uvek svečano obećam, a znam da lažem u sebi, da ću prestati da se sećam … ovo je poslednja pesma o tebi.
Kad jednom shvatiš da sam te volela biće kasno jer tada više neću imati sedamnaest godina i neću voleti tebe.
Evo širim ruke ove, još ti duša ime zove, a u srcu vecna zima, minut traje sto godina. K’o led se polako topim, a sutra kad oči sklopim, makar dođi, javi će ti ovaj mesec žut da mene vidiš, makar zadnji put.
Zaboravi da smo se sreli, zaboravi da smo se upoznali, zaboravi da smo se rastali, al ne zaboravi da smo se ludo voleli.
Znam, neću moći još dugo da zaspim. Beskrajno duge, proklete noći. Kako su pogrešni dani bez tebe, tu mi ni piće ne može pomoći. Nisi valjda luda da se stidiš što si me prognala istočno od raja. Bar se nasmeši kada me vidiš. Ostani đubre do kraja.
Noćas ću ti doći u snove, u liku belog anđela da ulepšam tvoj san, da ti posljednji put kažem ti si meni sve… Ljubavi, zbogom, volim te 🙁
Ne okreći glavu kad me vidiš i ne gledaj me kao neznanog gosta, osmehni se bar zbog proslosti naše, od osobe koju volim i osmeh je dosta!

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.