Najlepše destinacije za ronjenje širom sveta

Ronjenje je najlepši način upoznavanja vodenog sveta.

Bez remećenja flore i faune u dubinama mora i okeana, istinski zaljubljenici u podvodni svet imaju priliku da dožive jedinstveno iskustvo. Ako ste u potrazi za tropskom avanturom, vodimo vas danas do najlepših lokacija za ronjenje, širom planete.

RAJA AMPAT ISLANDS – INDONEZIJA
Raja Ampat poznatiji još i kao Četiri Kralja je lanac ostrva koji se nalazi neposredno pored obale indonezijske provincije Zapadnog Papua. Sa preko 500 vrsta korala i više od 1500 vrsta riba, Raja je verovatno najpoželjnije mesto na svetu za ronjenje. Zbog svoje udaljenje lokacije nije na meti brojnih turista, i baš zbog toga je i top destinacija za istraživanje podvodnog sveta. O tome da ćete naleteti na druge ronioce dok uživate u lepotama koje vas okružuju, ne morate preterano da brinete.

GALAPAGOS ISLANDS – EKVADOR
Ako više volite susret sa većim morskim sisarima za razliku od šarenih grebena i tropskih ribica, razmislite o tome da se uputite ka ostrvima Galapagos. Susreti sa morskim kornjačama, pingvinima, delfinima, morskim lavovima, pa i morskim psima su sasvim izvesni. Ostrva Galapagos nalaze se kraj obale Ekvadora, a morski život koji krasi ovu lokaciju je poprilično prijateljski nastrojen (čast izuzecima, koje možete sa bezbedne udaljenosti posmatrati).

SILVER BANK – DOMINIKANSKA REPUBLIKA
Jedino mesto na svetu gde možete rame uz rame roniti sa grbavim kitovima (humpback whales) u njihovom prirodnom staništu. Silver Bank se nalazi u relativno plitkom delu Karipskog mora, van domašaja velikih brodova, što ovu lokaciju čini idealnim mestom za parenje i rađanje mladih kitova. Ako budete imali sreće, možda ćete sresti neku od tek rođenih beba grbavih kitova koja već od prvog trena svog života vešto pliva uz majčin bok.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.