Garderoba u bojama leta

Posezali smo za neutralnim efektima sve od polovine prošle jeseni do ranog proleća.

Provukle su se kroz priču i neke pastelne nijanse, ali su akcenti nekako izostajali. Međutim kako je leto nastupilo, odbacili smo ljušturu neprimetnosti i sve u nama vrišti za upotrebnom veselih boja.

Ako ste rešili da ovog leta malo obojite svet, paleta koju treba da potražite proteže se od žutih, preko jarko plavih, pa sve do ružičastih i izražajnih narandžastih momenata. Najpopularnije boje koje preporučuju dizajneri za ovo leto su akcentne, otvorene i vrlo naglašene varijante, sa kojima ćete lako saopštiti svima oko sebe da uživate u onom što nosite.

Primena letnjih odvažnih tonova moguća je gotovo pri svim odevnim kombinacijama. Sve ležerne, sportske i svakodnevne situacije, osim možda elegantnih, savršene su za upečatljive tonove. Vaš izbor može biti kombinacija neutralne majice i izražajnih pantalona, ili jednobojna varijanta od glave do pete. Uglavnom su poželjnije svetlije boje, i materijali koji jasno pokazuju vas stas. Vrećaste pantalone su ovog leta opšti hit, kao i pantalone visokog struka.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.