Najjača ljubavna magija: Vraćanje voljene osobe u vaš život

Neke osobe ne mogu da prihvate činjenicu da su ostale bez voljene osobe, to je za njih pravi “smak sveta”, zbog toga padaju u depresiju i gube volju za životom.

U takvim teškim emotivnim trenucima, mogu da pomognu belomagijske vradžbine koje će ponovo privući staru ljubav. Međutim, ako veza nije suđena, čarolija ne može dugo da traje.

Crvena i bela kugla

Onima koji imaju ranjeno srce najteže je noću, jer odlaze u postelju sami sa svojom tugom. I ne slute da ih melanholija uvlači u još veći problem: ako emitujemo negativnu energiju, to će privući upravo takve događaje, a da se to ne bi desilo, treba izvesti jednostavan i vrlo efikasan ritual.
Lezite na krevet i potpuno se opustite. Koncentrišite se na disanje koje treba da bude lagano, ujednačenog ritma.
Nakon nekoliko minuta pokušajte da zamislite da sa svakim izdisajem polako formirate magličastu crvenu loptu koja polako iščezava, a u njoj je sakupljena sva vaša negativna energija. Sada zamislite da vam ispred očiju blješti bela kugla u čijem je središtu lik voljene osobe.

Setite se vaših zajedničkih trenutaka, neka vas preplavi osećaj sreće. Potom tiho, iz srca, izgovorite: “Molim te, daj mi još jednu šansu ako me zaista još uvek želiš, ako u tebi još uvek tinja iskra strasti”. Sada duboko udahnite i zamislite da bela lopta ulazi u vas.
Opustite se i pokušajte da zaspite, pustite čaroliju neka odradi svoj posao.

Plamen strasti

Ovaj ritual za vraćanje izgubljene ljubavi jedan je od najstarijih u beloj magiji. Zahteva veće angažovanje i dodatni pribor: crvenu sveću, nožić i nekoliko tankih igala za šivenje. Nikada se ne izvodi nakon uštapa jer mesec mora da bude u fazi rasta. Pre nego što zapalite crvenu sveću, lagano po njoj nožićem ugravirajte ime osobe koju želite da vratite u svoj zagrljaj. Potom na svako slovo zabodite iglu i zapalite sveću. Kad god plamen dotakne neku od igala, voljena osoba će vas poželeti.

Koverat i crvena traka

U mnoštvu magičnih rituala za vraćanje stare ljubavi, otkrivamo najjednostavniji. Potrebni su vam crvena traka, malo suvog ruzmarina, koverat i metalni novac (po mogućnosti pronađen na ulici).
Ustanite kada sunce izađe, napišite na cedulji ime voljene osobe i ubacite je u koverat. Potom preko novčića pospite ruzmarin i sve zajedno uzmite u ruke, poklopite dlanove i okrećite se na sve četiri strane sveta izgovarajući naglas ime voljene osobe. Kada to uradite, stavite novčiće u koverat, zalepite ga, vežite oko njega crvenu traku i ostavite na neko skriveno mesto. Ruzmarin koji je preostao bacite u vetar tri puta izgovarajući: “Vrati mi se, dragi moj/draga moja”.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.