Magija anđela za ljubav

Možda ste već pokušali napraviti anđeosku magiju za ljubav, no najjaču antlantis magiju još ne poznajete. Ovo je najstarija magija o kojoj su ostala zabilježena pisanja. Najčešće su ih radile žene u prošlosti, ali isto tako i muškarci mogu je isprobati.

Što Vam je potrebno za magiju?
Crvena i jedna rozna svijeća, crveni konac, tri komada klinčića i slika Vaše ljubavi.

Kada raditi anđeosku magiju?
Jako je bitno magiju raditi samo predvečer i to kada je najdjelotvornije nakon punog mjeseca. Ako ste bolesni ili ste prehlađeni, ne osjećate se dobro i imate loš osjećaj, nikako nemojte raditi magiju.

Kako obavljati magiju?
Od crvenog konca napravite krug. U sredinu postavite dvije lučice. U crvenu svijeću urežite Simiel, a u rozna svijeću Asmodel znak, a zatim pospite karanfiliće oko svijeća i recite naglas:

Čim ste ovo izgovorili, upalite obje svijeće. Postavite sliku tako da vidite lik Vaše ljubavi kroz plamen. Fokusirajte se i promatrajte sliku sve dok se vosak ne otopi, a zatim nakapajte u sva četiri kuta na sliku jednu kap iz crvene i jednu kap iz rozne svijeće, a zatim ih ostavite da izgore do kraja. Fotografiju stavite pod jastuk, a djelovanje magije očekujte u roku od 7 dana.

 

Nakon što ste obavili magiju, trebate u roku od 48 sati razgovarati sa nekim od naših savjetnika kako bi Vam odradio inicijaciju slike i rekao što trebate napraviti da budete zajedno sa osobom koju volite ili kako da ostanete zajedno i zadržite sadašnjeg partnera.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.