Najdiskutabilniji trendovi sa kojima smo se susreli u poslednjih 10 godina

Kada je moda u pitanju jedno je sigurno: trendovi će izbledeti, vaš ukus će se menjati, a pojedine stvari će postati bezvremenske.

Uvek će međutim dolaziti i do pojave artikala koje će zasigurno pokretati žustre diskusije, bilo da su u pitanju haljine, šeširi, cipele ili kaputi. Zagonetno je zapravo zašto su neke od tih stvari uopšte i kreirane; da li zbog toga da vas navedu da cenite ostatak vaše garderobe ili da vam omoguće malo ekscentrizma. Donosimo vam ovom prilikom pregled 5 najdiskutabilnijih trendova sa kojima smo se susreli u protekloj deceniji.

 

PATIKE S PLATFORMAMA
Pojavile su se 2012. godine i malo je reći – šokirale javnost. “Povišene” patike su imale svojih 15 minuta slave, što je čini se bilo sasvim dovoljno da postanu omražene. Nepotrebno je reći da niti su praktične za odlazak u teretanu, niti u njima vaš elegantan stil može da dođe do izražaja. Postavlja se pitanje – zašto su onda stvorene?!

TOP SA SPUŠTENIM RAMENIMA
Ako ste tokom 2016. godine želeli da pokažete malo kože u javnosti verovatno ste bili pred iskušenjem da isprobate top sa spuštenim ramenima. Iako ova varijanta na prvu loptu deluje privlačno zapravo je vrlo nepraktična, i ne uklapa se ni u poslovni stil, niti u autfit za noćni provod jer vas sputava u predelu ramena.

KRATKO-DUGE HALJINE
Kada smo se 2017. godine susreli sa opcijom kratko-dugih haljina, prvo što što smo se zapitali bilo je: u koju kategoriju spadaju – među kratke, midi, maksi? Zapravo ovaj trend nas je naveo da s velikim poštovanjem gledamo haljine jednostavnih rubova, bilo koje dužine dokle god ona ne varira, ni spreda ni od pozadi.

PROZIRNA OBUĆA
Transparentne cipele, sandale i čizme opsedale su javnost tokom 2018. godine. Propagiranje ovog trenda najviše se pripisuje Kim Kardašijan koja je čini se uprkos žuljevima odbijala da izađe iz svojih dubokih prozirnih čizama. Suvišno je istaći da ovu vrstu obuće nije ni malo lako nositi a još je teže kombinovati sa ostatkom garderobe.

PREUSKE NAOČARE
Aksesoar koji nam je predstavljen takođe 2018. godine, u vidu preuskih naočara čini se da je pristajao samo sestrama Hadid i svakako Rihani. Većina drugih devojaka je izgledala u najmanju ruku čudno sa njima na licu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.