Najbolje frizure za svaki oblik lica

Pronađi savršenu frizuru za par minuta

 

Svaka od nas je barem jednom došla u frizerski salon optimistično držeći sliku omiljene glumice ili pjevačice, s nadom da će frizerka uspjeti transformirati tvoju frizuru u njihovu.

No, nisi uvijek bila zadovoljna rezultatima. Kako bob može tako savršeno pristajati Kim Kardashian, a na tebi izgleda kao kaciga? Tajna se krije u različitim oblicima lica

Kako bi pronašla frizuru koja će ti savršeno pristajati, moraš prvo odrediti svoj oblik lica, a zatim pronaći frizure koje najbolje odgovaraju tom obliku. No, kako sa sigurnošću odrediti svoj oblik lica?

Zaveži kosu u rep, te se uslikaj. Zatim se skoncentiraj na svoje crte lica, posebno na jagodice, čeljust i dužinu lica, a zatim svoje lice usporedi s oblicima lica na ovoj slici.
Nakon što si sa sigurnošću odredila koji oblik lica najviše sliči tvom, ostaje ti lagan i zabavan zadatak. Možeš istražiti koje slavne dame imaju isti oblik lica, a po tom možeš pregledati sve frizure koje su nosile tijekom godina i odlučiti se za onu koja se tebi najviše sviđa.

Još jedna bitna stavka je boja kose. Ženama s oštrijim crtama lica bolje pristaju tople boje koje njihovo lice čine nježnijima, a ženama s okruglim licem bolje stoje jednostavnije boje.

Ako još uvijek nisi sigurna koja frizura najbolje odgovara tvom licu, donosimo ti ideje koje će ti potaknuti maštu.

Ovalno lice

Ovalno lice je gotovo idealni oblik lica za svaku frizuru. Bez obzira na to želiš li kratki, oštri, tamni bob ili duge, svijetle, romantične kovrče, tvoje lice ima gotovo savršeno balansirane proporcije kojima pristaje gotovo sve.

Beyonce, Jessica Alba, Selena Gomez i Rihanna su samo neke od slavnih dama koje imaju ovaj zahvalni oblik lica, te preko kojih možeš pronaći inspiraciju za vlastitu frizuru. Ovo su neki od naših favorita

Mila Kunis
Beyonce
Jessica Alba
Selena Gomez
Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.