Klasične nijanse ruževa koje svaka žena mora imati u svojoj kolekciji

Tko bi im mogao odoljeti?

 

Pripadnice drevnih civilizacija su započele svojevrsni trend bojenja usana kako bi bile privlačnije.  Kleopatra je svoj ruž pravila od drobljenih mravi i košenila, koji su bogati prirodnim crvenilom, a za sjaj je dodavala blještavu tvar iz ribljih ljuski.

Riječ ruž dolazi od francuske riječi rouge, što znači crveno i zapravo sve do druge polovice dvadesetog stoljeća ruž za usne je bio definiran isključivo nijansama crvene.U srednjovjekovnoj Europi ruž je bio zabranjen od strane Crkve jer se mislilo da je „utjelovljenje Sotone“ i „kozmetika za prostitutke“.

Ruž je počeo stjecati popularnost u Engleskoj u 16. stoljeću zahvaljujući kraljici Elizabeti I., koja je uvela stil bijelih lica i izrazito crvenih usana koje su u to vrijeme bile obojene mješavinom pčelinjeg voska i crvenila dobivenog iz biljaka.

Prvi ruž u tubi proizveden je 1870. i nosio je naziv Prvi ruž u tubi proizveo je Guerlain 1870. godine i, premda već odavno zaboravljen, nosio je naziv Ne m’oubliez pas’ oliti (u prijevodu Ne zaboravi me).

Razne nijanse imaju razna značenja, a mi ti donosimo nijanse koje jednostavno moraš imati bez obzira na tvoju boju kože ili kose.
Nude
Ova nijansa ruža je jednostavno idealna. Možeš ju nositi preko dana, na posao, na večernji party ili ozbilju poslovnu večeru. Izaberi nijansu sličnu prirodnoj boji tvojih usana i pripremi se na oduzimanje daha svim muškarcima.
Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.