MORBIDNA ESTRADA: Evo ŠTA će srpska pevačica uraditi sutra na GROBLJU: Sebi sam POSLEDNJA…

Dobro je razmislila!

Zlata Petrović je pevačica koja, za razliku od drugih, ne živi od danas do sutra, pa je otkrila da ima svoj crni fond i da ozbiljno razmišlja da do kraja ove godine kupi grobno mesto za sebe.

Ona je rekla da ju je nemaština naučila kako da raspolaže novcem, koji je zaradila tokom karijere na brojnim romskim proslavama i koncertnim turnejama.

– Nikada nisam ostajala bez para, jer sam uvek vodila računa, a počela sam da razmišljam i o crnim danima i sebi sam poslednja karika. Ako ja nemam, nema ko da mi pomogne. Pomagala sam brojnoj familiji da se skući. Imam svoj crni fond za ne daj Bože, život i nemaština su me naučili da štedim i odvajam sa strane – rekla je pevačica.

– Ne živim od danas do sutra, već raspoređujem kako i koliko mogu. Nisam se odavala ničemu lošem, što bi moglo da utiče na moj život i novčanik, ali nikad se ne zna, život je čudo, sutra može da se desi zemljotres i niko ništa više neće imati, a meni ovaj crni fond daje neku malu sigurnost. Radila sam toliko godina, ne bih mogla sebi da dozvolim da živim u podrumu. Svoju penziju sam završila po protokolu, razmišljam o budućnosti – otkrila je Zlata.

– Sutra ću sebi i grobno mesto da kupim, odvojila sam novac. To je život, od kud znam gde će me odvesti. Mene roditelji nisu mogli naučiti, u tom podneblju ljudi su živeli skromno. Život me je ubrzo odveo i rekao “ Ti moraš da radiš i zaradiš“. Ja sam čovek koji vodi računa o prioritetima. Ja kakva sam na pijaci, takva sam i na sceni i u emisiji – završila je pevačica.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.