MODERAN ENTERIJER KUĆE IZ 19. VEKA

Rezidencija sagrađena još u devetnaestom veku, potpuno je preuređena u moderan i savremeni ambijent.

Kuća se nalazi u okolini Pariza, i bila je krajnje šarmantna ali u užasnom stanju, tako da nije bilo druge opcije osim da se preuredi njena unutrašnjost, kao i spoljašnjost. Obnova je započela jačanjem zidova, obnavljanjem podova i popravkom krova, a onda je na red došao enterijer.

Primaran cilj bio je da se unutrašnjosti obezbedi dovoljna količina prirodne svetlosti, u skladu sa čim je i uređen ceo enterijer. U isto vreme, kuća je zadržala prvobitne karakteristike, ali je dobila i neke nove i modernije elemente.

Ista zauzima tri sprata: prvi je rezervisan za decu, drugi je centralni deo u kom se nalaze dnevni boravak, kuhinja i trpezarija, i na trećem je smeštena spavaća soba i kupatilo.

U dizajnu enterijera prirodno drvo kombinovano je uz bele površine zidova i plafona, naglašenim geometrijskim oblicima i maslinastozelenim akcentima, i zaista sve izgleda perfektno.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.