Mjesec i Pluton

Mjesec konjunkcija Pluton

ovaj aspekt nagovještava mogućnost javljanja novih promjena u životu ali ujedno i moguće teže prilagođavanje promjenama i novonastaloj situaciji kao i moguće javljanje iznenadnih otežavajućih okolnosti i prepreka koje bi često mogle nastati i neposredno prije same realizacije planova.

Mjesec sekstil Pluton

ovaj tranzit donosi mogućnost za lakše zadovoljenje onih potreba u ljubavi koje donose olakšanje, mir, stabilnost ili prevladavanje nekih jakih osjećanja koja izazivaju nezadovoljstvo.

Mjesec trigon Pluton

ovaj aspekt potiče javljanje dubokih osjećaja tako da se uz adekvatno ispoljavanje nježnosti u ljubavi može lakše doći do ostvarenja veće harmonije.

Mjesec kvadrat Pluton

naglašena je izraženija opasnost od težeg dostizanja većeg zadovoljstva u ljubavi uslijed težeg ispoljavanja ljubavnih osjećanja.

Mjesec opozicija Pluton

ovaj tranzit ukazuje na moguću opasnost od javljanja snažnijeg emotivnog zahlađenja ljubavnog odnosa ili od javljanja većeg nezadovoljstva nekim dešavanjima u ljubavnom životu.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.