Mjesec i Neptun

Mjesec konjunkcija Neptun

kod ovog aspekta kreativnost i imaginacija mogu doći do boljeg izražaja tako da upotpunjene adekvatnim radom i zalaganjem mogu donijeti i neku značajniju praktičnu korist ili neki vid ostvarenja dobre osobne satisfakcije. S druge strane moguća je preosjetljivost, ranjivost i intenzivnije emocije koje se teže kontroliraju.

Mjesec sekstil Neptun

ovaj tranzit Mjeseca uz postojanje nježnih i strastvenih osjećaja u ljubavi ukazuje na čimbenike koji mogu olakšati ostvarenje boljeg slaganja i na intelektualnoj razini. Međutim, naročito tijekom trajanja ovog tranzita ne treba suviše eksperimentirati s nekim neoprobanim metodama u radu na poslovno-financijskom planu zbog izraženije mogućnosti pogrešne procjene i pogrešnih poteza.

Mjesec kvadrat Neptun

moguća je izraženija opasnost od pravljenja takvih poteza koji nisu dovoljno objektivno sagledani tako da u ovom razdoblju mogu biti izvjesnija razočarenja uslijed nerealnih očekivanja.

Mjesec trigon Neptun

ovaj tranzit Mjeseca potiče veću kreativnost u čovjeku, međutim, kako bi se kreativnost i mašta pretočile u realnost i kako bi se ostvarila praktična korist potrebno je dosta rada (a često i prethodnog zalaganja), dok konačni uspjeh ostvarenim rezultatima ovisi i od ostalih čimbenika kao i od drugih relevantnih aspekata.

Mjesec opozicija Neptun

tijekom trajanja ovog tranzita može biti naglašen osjećaj emotivne nesigurnosti ili veće zabrinutosti uslijed nekih neispunjenih očekivanja na polju ljubavi.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.