MIRKO SE GUŠIO U SUZAMA! Dobio poziv sa majkom, pa nije mogao da se smiri! Najbliži mu poručili OVO!

Emotivno veče u Zadruzi.

Večeras je Veliki šef odlučio da obraduje nekoliko zadrugara i da im omogući da se čuju sa svojim najmilijima. Drvo mudrosti je pozvalo Mirka Gavrića u Rajski vrt kako bi ga uputilo da treba da obezbedi novac kako bi dobio telefonski poziv sa porodicom.

– Prvi put su mi proradile emocije ovde. Trudio sam se da to ne pokažem. To je jedini problem koji sam imao i koji još zapravo imam. Malo sam uzdrman, ali ide to na bolje – rekao je Mirko.

Kada je Mirko ugledao majku Mariju Gavrić i bivšu učesnicu Zadruge Mariju Jovanović, počeo je da se guši u suzama.

– Ustaj iz kreveta, diži se, hodanje, druženje i ono što si ti. Nemaš potrebe da se sekiraš, bili smo na groblju. Nema problema. Majka je kod tebe u stanu. Ja sam ta koja sam te rodila i znam ko si i šta si, nemoj da te povređuju nečije reči. Puno mi pozdravi Gagija, Dalilu, Dejana, Sašku, Miću, Đedovića i sve Pinkove zvezde. Nemaš potrebe da se sekiraš, Dada je dobro. Pratim te stalno – pričala je Mirku njegova majka.

– Ti moraš da ustaneš i da se digneš. Ja ne mogu ništa da uradim pre tebe. Volimo te mnogo. Mirko svi su dobro, nemoj ništa da se brineš – rekla je Marija.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.