Miljana već krenula da ŠOKIRA! Priznala da joj se SVIĐA KARIĆ – Stefan crveneo kao bulka!

Opasna je, nema šta…

Zadrugari su od Velikog šefa dobili zadatak da kažu ko se do sada istakao među njima, na dobar ili loš način.

Naravno, kao stari i iskusni rijaliti igrač, Miljana Kulić je jedva dočekala ovako nešto. Lepi Mića ju je najavio i dobila je priliku da kaže svoje mišljenje.

Verujemo da je mnogima bilo pravo iznenađenje što je zapravo Stefana Karića odabrala i kao nekoga ko ju je razočarao, ali i nekoga ko je privlači!

– Karić se pokazao u lošem smislu, iz razloga što je predstavljen kao alfa mužjak i veliki zavodnik, toliko devojaka mu se nabacuje, a on kao da se plaši, ništa na delu nije pokazao, tako da je on za mene veliko razočarenje – rekla je Miljana koja je to svoje izlaganje smatrala humorističkim, a potom se kao malo uozbiljila pa dodala i ovo:

– Od novih, najiskrenije, istakao mi se Karić, meni je jako emotivan, juče sam pričala sa njim, vidi se da ima veliko srce, veliku dušu. Nešto me privlači ka njemu. Sinoć mi je merio čak i puls. Imam želju da pričam s njim, ne privlači me fizički, ali – ispričala je Miljana.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.