MARIJA KULIĆ IZGUBILA KONTROLU: Nasrnula na Sašku Karan? Hoće FIZIČKI kontakt? RAT u Zadruzi!

Žestoka svađa!

Rat oko Gagija Đoganija ne prestaje da bukti u „Zadruzi 3“.

Prvo se Miljana Kulić usprotivila pevačici, koja je fizički nasrnula na Gagija, a posle nje nadovezala se i njena majka Marija, koju je ta nepravda duboko pogodila.

Ni Mariji Kulić se nije svidelo ponašanje Saške Karan, kojoj je prethodno Miljana Kulić zamerila što napada Gagija Đoganija zbog stvari iz prošlosti. Marija nije mogla da je sluša, pa je verbalno nasrnula na Sašku.

Prvo joj je rekla da joj takvo ponašanje priliči, kao i da napada Gagija bez razloga i da izaziva fejk svađe. Sašku je to iznerviralo, pa je počela da priča preko nje.

– Ja sam imala sukobe sa Mićom, ali nije zaslužio sada da ga bez ikakvog povoda napadam. Čekaj da ti Gagi nešto kaže, pa ga onda napadaj. Želiš da ga navedeš na fizički kontakt i da ga izbaciš. Nemoj da foliraš, Saška. Prve večeri si izazvala veštačku frku. Ti si nerazumna žena, ne vredi ti pričati. Gušiš, dosadna si – rekla je Marija Saški.

Pevačici se ove reči nisu dopale, a sve vreme je pričala preko Marije, dok ju je ona i dalje kritikovala.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.