MILJANA TRUDNA? NERVNI SLOM U NAJAVI: Marija POBESNELA kada je čula VEST!

Biće veselo!

Nakon Marka Janjuševića Janjuša, gost voditelja Stefana Miloševića i Stefana Kandića u emisiji „Sedi dole“ bila je Miljana Kulić. Miljana je zamerila što neki od zadrugara spavaju tokom emisije, a tom prilikom pomenula i Mirka Gavrića.

– Čovek stalno spava, ne znam šta radi u rijalitiju, opet ga uzdižem, evo. On je izneo u emisiji kako misli da se on meni sviđa i izneo nebulozne stvari, kako sam ja bila kod njega u krevetu, da bi ljudi pomislili da je nečega bilo ispod pokrivača. A ja sam bila kod njega da bih pričala o svojim problemima. Čovek nije vredan pomena. Iskoristio je moju dobrotu i naše drugarstvo – ispričala je Miljana, pa počela da priča o Lazaru Čoliću Zoli:

– Nadam se da će uskoro da se dogodi to što očekujem, već 25 dana, ne ulazak, nego… – istakla je Kulićeva.

Milošević i Kandić su upitali Miljanu da li je želela da sugeriše da očekuje od Zole da digne vezu na više nivo, a onda je rekla da je mislila na nešto drugo, ali da ne sme da priča o tome jer sluša Marija.

– Nešto sasvim drugo, što je sasvim ozbiljnije. Ne bih zaista da pričam sada tu, jer mi je i majka tu. Zolu mnogo volim i mnogo mi nedostaje i iščekujem njegov dolazak – dodala je Miljana.

Marija Kulić, koja je slušala emisiju u dvorištu, shvatila je da Miljana misli na trudnoću, pa je prokomentarisala sa prisutnim zadrugarima.

– Znam ja na šta je mislila, pileći mozak. Ona zna kad uđe u odnos bez zaštite, da može da se desi trudnoća. Ajde bre, beži – dobacila je Marija.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.