MILJANA PROKOCKALA PARE, MALI ŽELJKO NEMA ŠTA DA JEDE?! Zola otkrio ŠOKANTNE detalje!

Sve je rekao!

Noćas je u Beloj kući izazvalo pravu pometnju kada je Marka Đedovića izneo mišljenje o Miljani Kulić i Lazaru Čoliću Zoli, kao i honoraru bez koga je on ostao, jer je svojevoljno potpisao kako bi joj dokazao ljubav.

Kakvo mišljenje imaš o Miljani i Zoli? – pitala je Ermina.

– Nemam lepo mišljenje, on je pogrešio što je potpisao za honorar. Ja da sam na tvom mestu, ja bih preležao i sve da izgubim, pa nek ona bude humana sa svojim novcem. Ja bih te savetovao da lepo kažeš da si to potpisao u nesvesnom stanju – rekao je Đedović.

– Novca više nema, kod mene je. Mene baš briga, novac nazad dobiti neće. On se meni javio sedam dana pred rijaliti, sve je radio iz koristi, a ja sam ga iskreno volela! – rekla je Miljana.

– U tome te niko ne podržava, to je važilo dok smo zajedno. Ako si me iskreno volela, zbog čega si sve to pričala i pljuvala me! Sve je laž, niko ništa ti ne veruje! Ti si otišla na kiretažu, ti si inicirala da potpišem ugovor, samo se o parama pričalo, samo te korist zanimala. Ti si ta koja priča o parama! Ti si rekla da ti trebaju pare za dete, jer nema šta da jede, a onda si otišla i prokockala sve pare! – rekao je Zola.

– Ti si lagao da ti treba za bolesnu ženu, a ja sam vratila pare Bobanu! Ovo je pravi Zola, manipulator koji se za mene zakačio! – branila se Miljana.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.